Sony Xperia E5

Sony Xperia E5
Med all fokus på X-serien, så visade Sony att i Maj 2016 att man fortfarande kan göra bra telefoner till ett billigt pris. Med Sony Xperia E5 på marknaden fick man en bra allround smartphone som klarar det allra mesta. Denna smartphone kom med en 5-tums IPS skärm med en upplösning på 1280 x 720 med en pixeldensitet på 294 ppi. Den blev sedan utrustad med en 13MP primärkamera och en framkamera med MP. Du kan ta massvis med fina bilder och även spela in videos i 1080p. Det som driver allt detta är ett Mediatek chip och en Quad-Core 1,3 GHz processor med 1,5GB RAM. Sony Xperia E5 är också utrustad med ett 2700 mA batteri som klarar över 9 timmars tal tid och 65 timmar musikspelning. Denna telefon kommer fortfarande vara vid liv vid slutet av din dag. Här på Lux-Case är vi väl medvetna om att Sony Xperia E5 kom ut, och här kan du nu handla skal, fodral och tillbehör till denna smartphone så att du har allt du kan behöva. Du kommer kunna hitta massvis med olika skal och fodral i olika färger och av olika material som du kan välja mellan för att skydda din smartphone. Vilken väljer du?
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia E5 - Skal

Att skydda sin smartphone är något som vi alla måste göra om vi vill förhindra att sin smartphone går sönder. Här på Lux-Case kommer du hitta svaret! Du kommer bland annat hitta skal till Sony Xperia E5 som du kan använda som skydd för din smartphone. Med ett skal kommer du kunna skydda din smartphone mot slag och stötar så att den förblir hel och fin när du ska använda den. Här på Lux-Case kommer du hitta en mängd med olika skal i olika färger och mönster som du kan välja mellan, men du kommer också hitta skal av olika material, så om det är ett material som du föredrar så kommer du nog hitta det här. Vad sägs om ett skal av kraftig TPU-plast? Du får ett av det bästa skydden med TPU-plast, och du kommer få ett mycket stabilare grepp om din smartphone så att den inte glider dig ur händerna. Gå in och kolla, och se vilket skal som matchar med din stil bäst!

Sony Xperia E5 - Fodral

Är man inte så förtjust i skal så finns det andra sätt som man kan skydda sin smartphone på. Även här på Lux-Case kommer du kunna hitta fodral till Sony Xperia E5 som ger ett lika bra skydd, om ändå inte ett bättre. Med ett fodral till din smartphone kommer du kunna skydda den mot slag, stötar och repor runt hela telefonen. Du kommer få ett heltäckande skydd så du kommer inte behöva oroa dig över din smartphone när du har den i din väska eller i fickan. Precis som med våra skal, kommer du hitta våra fodral i olika färger och mönster som du kan välja mellan för att styla din smartphone. Sedan kommer du också ha möjligheten att välja vilket material också som fodralet ska vara gjord av om du vet vilket material som du vill ha på ditt fodral. Ta en titt och se om vi har ett fodral som passar dig! Hör av dig till oss om du inte hittar det fodral som du söker efter så kan vi kolla om vi kan få in det i vårt lager.

Sony Xperia E5 - Tillbehör

Här på Lux-Case hittar du ett enormt utbud av skal och fodral till massvis av olika mobiltelefoner och smartphones, och självklart har vi också alla tillbehör som du kan tänka dig behöva för att få en bättre upplevelse med din smartphone. Du kan b.la. hitta minihögtalare som är vattentät som är perfekt att ta med sig om man ska på solsemester. Du kommer också kunna beställa en Powerbank som kan laddas upp via solljus eller vad sägs om en Powerbank som också fungerar som en minihögtalare. Laddning och musikspelning har nu blivit ett och samma. Du kommer hitta massvis med olika tillbehör till Sony Xperia E5 här på Lux-Case, så gå in och kolla och handla allt du kan behöva idag!