Sony Xperia Go

Förse 'fonen med våra mäktiga tillbehör, sanslösa fodral och lämpliga skal till Sony Xperia Go, så kan du lämna många av dina problem bakom dig. Svårt att kontrollera pekskärmen? Skaffa en pekpenna. Orolig att telefonen ska gå sönder? Köp ett billigt, hårt skal av silikon eller ett läckert fodral av läder till Sony Xperia Go så tål den mer än det mesta som kan hota den. Med ett Sony Xperia Go TPU-skal tål den många stötar och vassa prylar. Om du handlar just nu så är frakten gratis, så se till att du kompletterar din smarttelefon med rätt skal, fodral och tillbehör!

Likt en läderjacka för en motorcyklist behöver du ett skal till Sony Xperia Go för att skydda din smartphone från skrapsår och smuts. Det är upp till dig vilken sort du vill använda, ska det vara ett vinrött Sony Xperia Go TPU-skal med vita polkaprickar eller ett knallgult silikonskal? Vilken färg tycker du bäst om? Vilket material ger bäst skydd för dig? Silikon och TPU är greppvänliga, stötsäkra och snygga som attan.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia Go

En stryktålig, relativt billig träningsmobil från Sony, i stil med Xperia Active. Den har en kapslingsklassning på IP67 – Det innebär att den klarar av väldigt mycket smuts och vatten utan att ta skada, sexan betyder att den är klassad som "Dammsäker" och sjuans innebörd är att telefonen åtminstone kan sänkas till en meters djupt sötvatten i 30 minuter. Operativsystemet har en funktion kallad "Wet Finger Tracking" som ska göra att den kan användas även med våta fingrar. Skärmen är 3,5" stor, processorn är på 2x1 GHz, grafikprocessorn är en Mali 400 GPU, den har 512 megabyte i minne och 8 gigabyte i lagringsutrymme, som kan expanderas upp till 32 gigabyte med minneskort av typen micro-SD. Kameran kan fotografera bilder i upp till 5 megapixlar och spela in videoklipp i HD (720p), samt ta högupplösta stillbilder från videoklippen.
Telefonen är väldigt lätt och nätt, vilket uppskattas av många som använder den i atletiska sammanhang. Med en storlek på endast 111x60.3x9.8 millimeter och en vikt på enbart 110 gram är den ett bra val för jogging eller annan motion. Vi på Lux-Case.se har Sveriges största utbud på tillbehör för smartphones och surfplattor. Om du behöver ett skyddskal till din Xperia Go så har vi ett brett urval av olika färger och utformningar, välj det du gillar bäst eller ta en färg för varje outfit! Vi har garanterat lägsta pris, så om du hittar ett lägre pris på samma produkt i en annan butik sänker vi vårt pris för dig! Fraktkostnaden står vi för – ALLTID!