Sony Xperia L1

Sony Xperia L1

Sony annonserade att i april 2017 ska man lansera en ny smartphone i och det kommer vara den nya Sony Xperia L1! Telefonen kommer med en HD-display på 1280 x 720 pixlar (720p) och har en pixeldensitet på 267 pixlar per tum. Sony Xperia L1 använder Android 7.0 (Nougat) som operativsystem och med dess fyrkärniga Mediatek MT6737T processor (1.45 GHz x 4) och 2 GB RAM-minne får du all kraft du behöver för att snabbt och smidigt kunna navigera runt i telefonen. Telefonen kommer också med ett lagringsutrymme på 16 GB men det kommer du kunna utöka med hjälp av ett mikroSD minneskort upp till 256 GB, och med dess 13 megapixel huvudkamera kommer du kunna ta fantastiska bilder och filmer som du kan lagra i din telefon. Sony Xperia L1 använder USB typ-C för laddning och dataöverföring så du kommer inte behöva tänka på att kontakten är på rätt sida.

Nu när den nya Sony Xperia L1 finns att handla ute i butik så kan du också handla skal, fodral och tillbehör för Sony Xperia L1 här på Lux-Case.se! I vårt sortiment kommer du hitta en rad olika skydd som du kan använda och en massa praktiska tillbehör som kommer göra det enklare för dig att använda din telefon.

Behöver du ett skydd till din smartphone? Det finns flera sätt som man kan skydda sin smartphone på, men bland det bästa skydden som man kan använda är ett skal. Med ett skal till din Sony Xperia L1 så kommer du få ett stabilt skydd mot repor och andra vardagliga skador som kan förekomma utan att det kommer hindra ditt användande av telefonen. Välj ditt Sony Xperia L1 skal som finns i en rad olika färger och motiv att välja mellan idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia L1 Skal

Med Sony Xperia L1 lansering kan man nu handla här på Lux-Case, skal till Sony Xperia L1 för att kunna skydda enheten mot repor, stötskador och andra vardagliga skador som kan förekomma. Skal är ett enkelt och simpelt skydd som inte gör ens användning av telefonen annorlunda utan endast ger den ett skydd mot skador. I vårt utbud av Sony Xperia L1 skal kommer man hitta skal i olika varianter och med olika färger och mönster som man kan välja mellan. Ett av de skal som man kommer hitta i vårt sortiment är ett hybridskal som har ett inbyggt kickstand så att man kan använda telefonen handsfree vid eventuella videosamtal eller filmtittande. Även kommer man kunna hitta bumberskal till Sony Xperia L1 som helt enkelt fäst runt ramen och kommer skydda sidorna och hörnen mot stötskador. Kolla in våra skal till Sony Xperia L1 och beställ ditt idag!

Sony Xperia L1 Fodral

Fodral är ett annat alternativ som man kan välja som ett skydd för sin smartphone, men de kommer också med unika egenskaper som ett skal inte kan ge. Våra fodral till Sony Xperia L1 kommer man hitta utrustade med kortfack och pengarfack som man kan ta del av, för att kunna använda fodralet som en plånbok eller bara för att avlasta sin egna plånbok med. Man kan bland annat förvara de kort som man använder mest inuti fodralet så att man alltid har med sig dom vart man än ska. Fodral kan man också använda som ett stativ för att bekvämt kunna kolla på filmer och videoklipp, men även också kunna prata videosamtal utan att behöva hålla i telefonen. Våra fodral till Sony Xperia L1 är tillverkade av konstläder och har dessutom unika texturer som man kan välja mellan. Så besök oss idag och beställ ett Sony Xperia L1 fodral om detta passar bättre än ett skal.

Sony Xperia L1 Biltillbehör

Är man ägare av en bil och nu en Sony Xperia L1 så kan de behövas vissa biltillbehör som man kan behöva för att kunna använda den i bilen. På Lux-Case kommer man hitta en mängd olika biltillbehör till Sony Xperia L1 som kommer hjälpa dig att kunna använda din smartphone i bilen på ett säkert sätt när du är i trafiken. Man kommer hitta i vårt sortiment allt från bilhållare där man kan placera sin smartphone, till Bluetooth headsets för att kunna svara på samtal utan att behöva röra telefonen. Kolla in våra Sony Xperia L1 biltillbehör och beställ de tillbehör som du behöver för att kunna använda din smartphone i bilen.

Sony Xperia L1 skal - Lux-Case.se

Lux-Case Sony Xperia L1 skal och tillbehör https://lux-case.se/sony-xperia-l1.html