Sony Xperia S

Sony Xperia S
Sony Xperia S - I och med att Sony Xperia S är en såpass populär telefon är vi stolta över att kunna erbjuda ett stort sortiment av högkvalitetsprodukter och tillbehör för att du ska kunna skydda och stilisera din mobil efter eget tycke och smak. Välj mellan skal, fodral, dockningsstationer och displayskydd.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia S

Den första telefonen från Sony utan Ericsson i titeln, efter att ha köpt deras andel av "Sony Ericsson". Telefonen släpptes i Mars 2012 och håller fortfarande en hög standard. En tvåkärnig processor på 1.5 GHz driver denna Android-baserade mobiltelefon. Kameran har hela 12 megapixlar och kan således ta väldigt stora bilder. Det finns HDMI-uttag, så det är lätt att koppla telefonen till din TV för att visa bilder och filmer. På Lux-Case.se har vi allt du behöver till din Sony Xperia S. Förutom praktisk utrustning såsom laddare, headset, stativ, bluetooth-anslutna mini-högtalare, för att bara nämna ett par saker ur vårt sortiment, har vi också ett antal läckra produkter som både skyddar din Sony Xperia S mot smuts/stötar och samtidigt ger designen en extra touch.

Vi talar naturligtvis om vårt stora utbud av läckra, spännande och unika Sony Xperia S-skal. Med dessa kan du anpassa din mobiltelefon, så den passar just dig och din personlighet. Välj mellan olika material, färger och stilar, men oroa dig inte – alla våra skal lämnar kameran och anslutningar fria. Vi gillar nöjda kunder, så om det är något du är missnöjd med, tveka inte att kontakta vår support! Vi kan hitta en lösning som lämnar alla leende. Om du kan hitta en produkt för ett lägre pris i en annan butik så ger vi dig samma pris! Frakten är alltid GRATIS hos Lux-Case.se och leveranser sker på 1-3 dagar.