Sony Xperia V

Sony Xperia V

Ett brett urval av lyx Sony Xperia V skal, väskor och Sony Xperia tillbehör här på Lux Case.se. Alla Lux-Case produkter är skräddarsydda och kvaliteten kontrolleras av vårt team för att säkerställa 100% kundnöjdhet. Få gratis frakt när du beställer online idag!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Sony Xperia V Skal & Tillbehör

Med sin toppmoderna 13MP kamera, knivskarpa HD-skärm och med en blixtsnabb 1.5GHz dual-core processor är Sony Xperia V verkligen en telefon som förtjänar att bli väl omhändertagen. På Lux-Case är vi glada över att kunna erbjuda dig vår nya kollektion av Sony Xperia V skal / skydd och fodral som är specifikt utformade för den här modellen. De skal vi säljer är helt kompatibla med den nya OmniBalance designen från Sony Mobile. Vår nya kollektion ger dig chansen att jazza upp din Xperia V i ett brett urval av färger inklusive gult, lila, rosa, vitt och naturligtvis klassisk, stilren Svart.

Även om Xperia V's främre och bakre paneler är gjorda av slitstarkt, härdat glas som är mycket starkare än konventionellt glas, är det fortfarande rekommenderat att du skyddar din skärm mot repor med ett av våra specialgjorda Sony Xperia V Displayskydd.

Var noga med att även kolla in vårt fantastiska utbud av fullt kompatibla tillbehör för din Sony Xperia V. Hos Lux-Case.se har vi allt du kan tänka dig för att du ska få ut mer av din mobiltelefon. Bland vårat sortiment av Sony Mobile kompatibla tillbehör finns joggingarmband, stativ för att göra det mesta av den grymma kameran, batteribanker, touch-pennor, kablar och laddare. Alla varor som visas på nätet finns i vårat lager, redo för att skickas hem till dig. Vi sänder beställningar varje vardag, helt utan extra kostnad.