Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact
Sony Xperia X Compact

En ny smartphone från Sonys Compact-serie som nu är en förminskad Sony Xperia X. Det som Sony Xperia X Compact kommer med är en 4.6-tum IPS LCD skärm med en upplösning på 720 x 1280 pixlar. Skärmen är av rep resistent glas och den har en fettavvisande beläggning som kommer hjälpa till skydda skärmen mot eventuella skador. Som vanligt så använder sig Sony av Android och för Sony Xperia X Compact så får man version v6.0.1 Marshmallow som senare man kan uppgradera till v7.0 Nougat. Det som ger Sony Xperia X Compact dess kraft är ett Snapdragon 650 chip och en Hexa-Core processor som består av 4 stycken 1,4 GHz Cortex processorer och 2 stycken 1,8 GHz Cortex processorer. När det kommer till minnet på telefonen så får man ett 32GB internt minne med 3GB RAM, men är det interna minnet inte tillräckligt för en så kan man utöka det med ett Micro SD-kort upp till 256GB. Det som följer med till Sony Xperia X Compact är Sony Xperia X:s kamera som ligger på 23MP som man kan ta fantastiska bilder med.

För er som äger en Sony Xperia X Compact eller känner någon som har en, så kan ni nu handla skal, fodral och tillbehör till telefonen så att man kan få ett skydd till sin smartphone och kunna använda den mycket smidigare. Vi har b.la. biltillbehör för er som tänker använda telefonen i bilen, eller om du har tänkt att använda telefonen medan du cyklar så kommer du kunna hitta cykelhållare. Kolla in vårt sortiment av produkter till Sony Xperia X Compact och handla det du behöver idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia X Compact - Skal

Att man ska vara rädd om sin smartphone är inget snack om saken. Men olyckor kommer alltid att hända och då är det viktigt att man har ett skydd till sin smartphone. Här på Lux-Case kommer hen att b.la. hitta skal till Sony Xperia X Compact som kommer hjälpa till att skydda telefonen mot repor och stötskador så att den inte får några fula märken eller skråmor. Vi har skal till Sony Xperia X Compact i olika färger och med olika motiv som man kan välja mellan, så det finns definitivt ett skal för alla. Även så är våra skal tillverkade av olika material, så är man ute efter något specifikt material som skalet ska vara tillverkad av så kommer man kunna hitta det här. Skaffa ett skal till din smartphone idag så att den är skyddad mot eventuella skador och märken.

Sony Xperia X Compact - Fodral

Ett annat alternativ som man kan använda för att skydda sin smartphone med är ett fodral. Fodral är ett populärt alternativ av skydd som många använder, speciellt för att man får ett heltäckande skydd mot repor, stötskador och tappskador för telefonen. En annan anledning till att man använder ett fodral till sin smartphone är att, med ett fodral så finns det kortfack och ett pengarfack på insidan som man kan använda för att ha sina viktigaste kort i och lite småpengar. Man kan också använda fodralet som ett stativ för att enkelt och bekvämt kunna kolla på filmer och videoklipp utan att behöva hålla i telefonen, vilket kan vara perfekt om man är flera som vill kolla samtidigt. Se till att skaffa ett fodral till din Sony Xperia X Compact, de finns i en mängd olika färger och med olika motiv som man kan välja mellan, så det finns ett fodral här för dig!

Sony Xperia X Compact - Tillbehör

Att man kommer använda sin smartphone för mer än bara ringa, surfa på nätet och skicka meddelande är självklart. Här på Lux-Case har vi en massa tillbehör till smartphones och surfplattor, som du kan använda till din Sony Xperia X Compact. Bland annat har vi hörlurar som finns med en inbyggd mikrofon, vilket kommer underlätta telefonsamtal drastiskt. Vi har också portabla högtalare, Powerbanks, billaddare, bilhållare och en massa andra produkter. Skaffa dina tillbehör till Sony Xperia X Compact här på Lux-Case.se och använd din smartphone på ditt unika sätt.