Sony Xperia X Performance

Sony Xperia X Performance
I februari 2016 annonserade Sony att man kommer släppa smartphone serien ”X”. Man kommer släppa Sony Xperia X, Sony Xperia XA och värstingen av dom Sony Xperia X Performance. Värsting modellen av X-serien Sony Xperia X Performance har en 5-tums LCD skärm med en upplösning på 1080 x 1920 pixlar med en pixel densitet på 441 ppi. Denna skärm ger dig den bästa upplösningen som finns för tillfället med 1080p (4K upplösning finns men används inte i dagliga behov) vilket gör att skärmen är perfekt för spel och filmer. Sony Xperia X Performance drivs av ett Snapdragon 820 chip och har två processorer; Dual-Core 2.15GHz Kryo och Dual-Core 1.6 GHz Kryo, det gör att denna smartphone är väldigt kraftfull och klarar näst intill allt. Kameran då, Sony Xperia X Performance har två kameror. Original kameran som sitter på baksidan har 23 megapixel som stödjer videoinspelning på 1080p. Sedan har Sony Xperia X Performance också en fram kamera på 13 megapixel där även där kan du spela in i 1080p. Så för att avrunda det hela är detta en otroligt kraftfull smartphone som passar alla som spelar mycket och kollar på filmer.

För nu finns det att få tag i skal, fodral och tillbehör till Sony Xperia X Performance här på Lux-Case.se så du har allt du behöver tills telefonen kommer ut. Se till att beställ idag! Allt du beställer här skickas snabbt och smidigt hem till dig!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia X Performance Skal

Med en smartphone som Sony Xperia X Performance som är väldigt kraftfull med en vikt på 164 gram måste man vara försiktig med så att man inte råkar tappa den för då kan det vara så att du måste ta med den till en verkstad. Nu kan du som äger en Sony Xperia X Performance handla skal, fodral och tillbehör här på Lux-Case.se som har Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör till smartphones och surfplattor. Med ett skal kommer din telefon vara skyddad mot slag, stötar och stänk som träffar baksidan. Du minskar med ett skal till Sony Xperia X Performance chansen att den kommer gå sönder och du kommer slippa behöva åka till en mobil verkstad. Alla skal som du hittar till Sony Xperia X Performance finns i olika material att välja mellan, till exempel TPU, plast, gummi och andra material. Även är dessa skal också i olika färger och mönster som du kan välja mellan. Så om du vill ha ett skal med ett betydelsefullt citat på eller om du nöjer med ett fodral som passar färgen på din smartphone.

Sony Xperia X Performance Fodral

Ett fodral är också ett jättebra alternativ som ett skydd om skal är inget för dig. Ett Sony Xperia X Performance fodral kommer dessutom skydda skärmen på enheten, det som ett skal inte kan göra. Ett fodral kommer precis som ett skal skydda mot slag, stötar och stänk men i detta fall för baksidan och framsidan av telefonen. Dessutom är ett fodral väldigt praktisk också. Ett fodral har korthållare dör du kan förvara dina viktigaste kort som du behöver ha nära, men även också så kan fodralet vecklas ut till ett stativ så du enkelt och bekvämligt kan klart och tydligt se skärmen utan att du behöver vinkla den själv. Fodral till Sony Xperia X Performance hittar du i olika färger och mönster som du kan välja mellan så du kan styla om din smartphone flera gånger om.

Sony Xperia X Performance Tillbehör

Till en smartphone som Sony Xperia X Performance behöver man ha de bästa tillbehören till den. De tillbehör som brukar följa med när man köper en smartphone eller surfplatta brukar inte vara av bästa kvalitet men det kan du nu ändra på. Här på Lux-Case.se kan du hitta nu kvalitets tillbehör till din Sony Xperia X Performance till billiga priser också. Något speciellt som inte alltid är bra är hörlurarna som följer med. Gå in bland våra tillbehör och köp ett bar hörlurar av topp kvalité till ett billigt pris idag! Dessutom erbjuder vi snabb leverans direkt hem till dig så tveka inte och handla skal, fodral och tillbehör till din Sony Xperia X Performance idag!