Sony Xperia X

Sony Xperia X
Februari 2016 var månaden som Sony annonserade sin senaste smartphone serie ”X”. Telefonen är utrustad med en 5-tums IPS LCD skärm med en upplösning på 1080 x 1920 pixlar som dessutom har ett reptåligt glas med en fettavvisande beläggning så du inte ska kunna smutsa ner skärmen. Telefonen i sig drivs med det senaste OS Android v.6.0 Marshmallow och av Snapdragon 650 chip. Telefonen är sedan utrustad 2 kameror, en på framsidan och en på baksidan. Kameran på baksidan har en 23 megapixel kamera för att kunna ta riktigt skarpa bilder. Den har också två olika kamera funktioner för att ta bilder: Superior Auto- och Full upplösnings bilder. Sedan har den främre kameran 13 megapixlar för att kunna ta selfies med eller om man har videosamtal.

För dig som nu har en Sony Xperia X kan du äntligen handla de skydd och tillbehör du behöver så att den inte ska gå sönder. Du kan skaffa ett skal till Sony Xperia X i alla möjliga färger eller om du hellre vill ha en med ett mönster. Sedan finns det också billiga läderfodral till Sony Xperia X också med inbyggda stativ för bekvämlig filmvisning. Gå in och kolla på Sveriges största utbud av mobilskal, fodral och tillbehör till Sony Xperia X idag! Du kommer inte hitta det billigare någon annanstans!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia X Skal

Du som äger en Sony Xperia X kan känna dig trygg med att du har hittat platsen här på Lux-Case.se där du kan handla Sony Xperia X skal. Ett skal till Sony Xperia X kommer hjälpa till att skydda din smartphone mot slag repor och stötar så din Xperia X är hel och fin. Samtidigt stylar ett Sony Xperia X skal om din telefon så den får en helt ny look, skalen hittar du också i massa olika färger och mönster att välja mellan så du bestämmer helt själv vad du ska ha till din telefon. Så gå in och kolla bland våra skal idag och se till att din telefon är beskyddad mot eventuella olycksfall och skador.

Sony Xperia X Fodral

Även på denna sida kan du hitta fodral till din Sony Xperia X. Det som är så bra med ett fodral är på grund av dess praktiska egenskaper. Med ett fodral kan du förvara några av dina kort där om du inte har plats i plånboken eller om du vill ha dina viktigaste kort tillsammans med din telefon så du inte glömmer dom när du ska någonstans. Även har ett fodral funktion att vecklas ut till ett stativ så du kan bekvämligt kolla på film utan att behöva hålla den, kan vara bra om ni är flera som ska kolla på film eller videoklipp. Dessutom skyddar ett fodral din Sony Xperia X på både framsidan och baksidan mot repor och skador, vilket är väldigt bra då ett skal bara skyddar baksidan av telefonen. Fodral hittar du också i massa olika färger och mönster att välja mellan men även också i olika läder material som du kan välja mellan. Så det är bara att gå in och kolla bland våra många fodral som vi har till Sony Xperia X här på Lux-Case.se.

Gör din Sony Xperia X upplevelse komplett

När man handlar en smartphone som Sony Xperia X brukar det alltid ingå en laddare och ett par hörlurar. Hörlurarna man får brukar inte vara av topp kvalité så det kan vara bra att komplettera med ett par nya kvalitets hörlurar så du kan få njuta av din musik. Som sagt så ingår en laddare men det är alltid bra att ha en extra så om du skulle tappa bort den laddare som följer med så har du alltid en extra. Dessa två produkter och mycket annat kan du handla här på Lux-Case.se för att komplettera så att du kan använda din telefon till max under dagen, vare sig det är att du åker bil så kan du handla en billaddare, eller om du sportar så kan du handla ett sportarmband som även skyddar telefonen mot svett så att den inte blir smutsig. Gå in idag och handla hos oss på Lux-Case.se och gör din Sony Xperia X komplett!