Sony Xperia XA Ultra

Sony Xperia XA Ultra
Med sin release av Sony Xperia X-serien så hade man tre smartphones: Sony Xperia X, Sony Xperia X Performance och Sony Xperia XA. Men dessa tre var inte nog. Nu har man kommit med en ny smartphone i X-serien: Sony Xperia XA Ultra. Denna smartphone är man vad man kallar en ”phablet”. Den har en 6-tums, LCD skärm med en upplösning på 1080 x 1920 pixlar och har en pixeldensitet på 367ppi. Det som Sony verkligen har förbättrat med sin nya Xperia XA Ultra jämfört med Xperia XA är att man har uppgraderat båda kamerorna som den har. Sony säger att de har 2 stycken huvudkameror på Xperia XA Ultra - inte bara en huvudkamera. Kameran på baksidan är en 21,5 MP kamera som har Sonys egna hybrid autofokus så att man kan få ta fantastiska bilder även när bilden är i rörelse. Sedan har den en främre kamera med 16 MP och är utrustad med OIS bildstabilisering som tidigare bara fanns till HTC 10 - så nu är OIS inte längre exklusivt till HTC 10. Nu när denna telefon har lanserats så kan man också handla alla skydd och tillbehör till Sony Xperia XA Ultra som man kan ha här på Lux-Case.se. Här kan du nu handla skal, fodral och tillbehör till Sony Xperia XA Ultra så att du kan skydda din telefon mot allt som kan hända.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia XA Ultra - Skal

Att Sony Xperia XA Ultra är en stor telefon har du kanske redan sett och det gör att den har en större chans att få skador. Med dess 6-tum skärm gör att den blir klumpig att använda men här på Lux-Case.se kan du handla skydd som kommer göra den mindre klumpig men också ger den en helt ny look. Här kan du nu handla skal till Sony Xperia XA Ultra som ger din smartphone ett stabilt och säkert skydd men du kommer också få ett mycket bättre grepp om din smartphone. Du kommer hitta en mängd olika skal till Sony Xperia XA Ultra i olika färger, mönster och material som kommer ge din smartphone ett helt nytt utseende men kommer också skydda din smartphone på olika sätt beroende på vilket material du väljer. Du kommer kunna välja en mängd olika material som skalet ska vara gjord av: TPU-plast, gummi, hårdplast, metall och mycket mer. Gå in bland våra Sony Xperia XA Ultra skal och köp ett skal till din smartphone idag.

Sony Xperia XA Ultra - Fodral

Du kommer också kunna handla fodral till Sony Xperia XA Ultra, som jämfört med ett skal så kommer ett fodral skydda din smartphone mot slag, stötar och repor på både baksidan och framsidan. Våra fodral till Sony Xperia XA Ultra är dessutom utrustade med ett stativ och kortfack. Det kommer göra det möjligt för dig att använda ditt fodral till mer än att bara skydda din telefon. Du kommer kunna förvara dina viktigaste kort tillsammans med din smartphone och du kommer även kunna kolla på filmer och videoklipp med en bekvämlig vinkel tack vare fodralets stativ. Möjligheterna är oändliga med ett av våra fodral och du kommer hitta dem i olika färger och mönster men också av olika typer av lädermaterial. Du kommer kunna njuta av ditt fodral lika mycket som du njuter av din Sony Xperia XA Ultra.

Sony Xperia XA Ultra - Tillbehör

Inte nog med att du nu kan handla skal och fodral till Sony Xperia XA Ultra, du kan även handla tillbehör till Sony Xperia XA Ultra som kommer hjälpa dig använda din smartphone mycket bättre. Du kommer kunna hitta allt från laddare till bilhållare, så du kommer kunna hitta massvis med tillbehör för att göra ditt användande av din smartphone mycket enklare och mycket bättre. Gå in och kolla vårt enorma utbud av tillbehör till Sony Xperia XA Ultra och förbättra ditt användande av din smartphone!