Sony Xperia XA

Sony Xperia XA
Precis när Sony presenterade Sony Xperia X så presenterande man även syster versionen Sony Xperia XA. Mycket var lika med enheterna men då Xperia XA är syster versionen var det ändå några skillnader. Skärmen till Sony Xperia XA är precis samma som med Xperia X; en 5-tum LCD skärm men den har ”bara” en upplösning på 720 x 1280 pixlar. Den drivs sedan med ett Mediatek MT6755 Helio P10 chip men den använder precis som Sony Xperia X Android OS v 6.0 Marshmallow. Kameran är heller inte lika kraftfull som på Sony Xperia X. Den har en bakre kamera med 13 megapixel och sedan en selfie kamera med 8 megapixel.

Man kan väl säga att Sony Xperia XA är ”light” versionen av Sony Xperia X, men det är fortfarande en väldigt bra smartphone om man äger den. Och just för dig som äger en Sony Xperia XA kan du nu handla skal, fodral och tillbehör till den här på Lux-Case.se. Ett skal till Sony Xperia XA hjälper till att inte bara skydda din nya smartphone men även ger den en ny look. Samma sak gäller ett Sony Xperia XA fodral. Ett fodral ger också en hög klassig look till dig och din telefon. Gå in och kolla vårt sortiment idag och du kommer inte bli missnöjd!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia XA Skal

Allt oftare nu brukar man se personer med smartphones med skal på och du har nu hittat sidan här på Lux-Case.se där du kan handla Sony Xperia XA skal. Ett skal är ett suveränt för att skydda din smartphone mot repor och stötar så din telefon är lika fin som när du köpte den. Dessutom så stylar ett skal om din telefon med sina olika färger och mönster. Du hittar alla dessa skal här hos oss på Lux-Case.se, dessutom finns skalen i olika material också som du kan välja mellan så du kommer definitivt hitta något för dig.

Sony Xperia XA Fodral

Dessutom, hittar du även på denna sida Sony Xperia XA fodral som ser till att du får ett fulländat skydd för både framsidan och baksidan av din smartphone. Dessutom är fodralen dekorerade med olika färger och mönster som du kan välja mellan, så du kan matcha med din outfit eller om du väljer ett fodral som passar bra ihop med Sony Xperia XA. Dessutom har ett fodral funktion med att du kan förvara din kort i om du har för många kort. Dessutom kan ett fodral bli ett stativ för din Sony Xperia XA så du kan bekvämligt kolla på film vart du än är. Så gå in och kolla bland våra fodral till Sony Xperia XA här på Lux-Case.se och skaffa ett attraktivt fodral idag. Vi på Lux-Case.se ger dig också snabb leverans direkt till dörren så du ska få njuta av dina produkter så fort som möjligt.

Gör din Sony Xperia XA fullständig

Om du nu har antingen har handlat ett skal eller ett fodral, så beroende på vad du gör under dagarna kan det vara bra att komplettera med några tillbehör så det gör ditt användande av din smartphone mycket enklare. Om du sportar mycket kan du handla här på Lux-Case.se ett sportarmband som håller din telefon fast och säker samt att du kan fortfarande använda telefonen med att till exempel lyssna på musik. Är det så att du åker mycket bil kan det vara bra med en billaddare och en hållare som håller fast din telefon men också att du får en klar vy till telefonen och du kan göra telefon samtal medan du kör. Gå in och kolla bland våra många tillbehör som vi har till smartphones och surfplattor här på Lux-Case.se idag och var förbered på vad som helst i din vardag.