Sony Xperia XA1 Ultra

Sony Xperia XA1 Ultra
Sony Xperia XA1 Ultra

I och med att Sony visade upp Sony Xperia XA1 så visade man också upp den större versionen Sony Xperia XA1 Ultra. Denna version av XA1 kommer med en 6-tums LCD-display som är täckt av ett 9H-glas för att skydda den mot repor. Displayen har en upplösning på 1920 x 1080 pixlar vilket ger en pixeldensitet på 367 pixlar per tum. Sony Xperia XA1 Ultra använder, precis som den mindre XA1, Android version 7.0 som operativsystem och med Sony Xperia XA1 Ultra´s 4 GB RAM och åttakärniga Helio P20 processor kommer du få en snabb smartphone som klarar alla dina behov. När det kommer till minnet så kan man antingen få antingen ett lagringsutrymme på 32 GB eller 64 GB beroende på vilken modell man väljer, men du kan också använda ett mikroSD minneskort för att utöka lagringsutrymmet upp till 256 GB. Det är mer en nog med plats för appar, filmer, musik och spel. Även så har Sony Xperia XA1 Ultra en 23 megapixel kamera precis som XA1, men XA1 Ultra har en 16 megapixel selfiekamera istället för en 8 megapixel som XA1 har.

Nu när du kan köpa en Sony Xperia XA1 Ultra så kommer du också kunna handla skal, fodral och tillbehör för enheten så att du kan skydda den mot skador, men också bättre kunna använda den för diverse uppgifter. Kolla in vårt sortiment av skydd och tillbehör för Sony Xperia XA1 Ultra idag!

Behöver du ett skal till din Sony Xperia XA1 Ultra? Om du letar efter ett stabilt skydd till din smartphone så har du till precis rätt plats! På Lux-Case kommer du hitta en mängd olika skal som du kan använda för att skydda din smartphone med och som kommer ge din telefon en helt ny look. Skaffa ett skal till din Sony Xperia XA1 Ultra så att du har ett skydd som kommer skydda din enhet mot repor och andra vardagliga skador. Du kommer hitta en massa skal i olika färger och motiv som du kan välja mellan.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia XA1 Ultra skal

Med en stor smartphone följer och större risker för skador. Man ska alltid ha en skydd till sin smartphone och nu när smartphones bara blir större och tunnare så är det extra viktigt att man ser till att skydda sin smartphone.
På Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största sortiment av skydd och tillbehör för smartphones och surfplattor, och nu kan du handla skal till din Sony Xperia XA1 Ultra för att skydda den mot repor och andra skador. I vårt sortiment kommer du hitta en mängd olika typer av skal som är tillverkade av olika material och t.o.m. är tillverkade i kombination av varandra. Skalen till Sony Xperia XA1 Ultra finns i olika färger och motiv som man kan välja mellan för att styla om sin smartphone med, och de finns vissa skal som är utrustade med ett kickstand för att mer praktiskt kunna använda din telefon med skalet.

Sony Xperia XA1 Ultra läderfodral

Är ett skal ett skydd som inte passar dig så behöver du inte oroa dig. Du kommer även hitta en mängd olika läderfodral till Sony Xperia XA1 Ultra på Lux-Case, som du kan använda för att skydda din smartphone med.
Här kommer du hitta en rad olika läderfodral som kommer med unika egenskaper som kommer hjälpa dig att bättre använda din smartphone. Fodralen finns tillverkade av olika material som man kan välja mellan och de finns även med olika texturer som hjälper till att göra dom mer bekväma och ger ett nytt snyggt utseende. Ett fodral är ett populärt val av skydd då den kommer skydda hela din smartphone plus att den kommer med praktiska egenskaper som du kan använda i din vardag. Så se till att kolla in vårt sortiment av fodral för Sony Xperia XA1 Ultra!

Sony Xperia XA1 Ultra tillbehör

På Lux-Case kommer du hitta en mängd olika tillbehör som är både praktiska att använda och kommer göra din upplevelse med din Sony Xperia XA1 Ultra ännu bättre.
Du kommer hitta allt ifrån kraftfulla laddare som är utrustade med flera USB-portar och klarar av laddning för flera enheter samtidigt, till högtalare som finns i olika storlekar och kan antingen tas med vart du än ska eller för att spela upp ljud hemma. Se till att utforska bland alla våra tillbehör till Sony Xperia XA1 Ultra och handla det som du behöver för att bättre kunna använda din smartphone!

Sony Xperia XA1 Ultra skal - Lux-Case.se

Lux-Case Sony Xperia XA1 Ultra skal och tillbehör https://lux-case.se/sony-xperia-xa1-ultra.html