Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1

Sony visade upp flera olika smartphones i början av 2017 och bland dessa var deras nya Sony Xperia XA1. Den kommer med en 5-tums LCD-display som har en upplösning på 1280 x 720 pixlar vilket ger en pixeldensitet på 294 pixlar per tum. Telefonen kommer också med Android version 7.0 (Nougat) som operaivsystem och med sin åttakärniga Helio P20 processor (4x 2.3 GHz & 4x 1.6 GHz) och 3 GB RAM, får den all sin kraft för att snabbt kunna växla mellan appar och öppna upp dom utan några krångel. Sony Xperia XA1 har ett 32 GB lagringsutrymme för dina appar, bilder och spel, och skulle detta inte vara tillräckligt för dig så kan du använda et mikroSD minneskort för att utöka lagringsutrymmet upp till 256 GB! Det som nog är mest imponerande med Sony Xperia XA1 är dess 23 megapixel kamera med Exmor RS sensor som låter dig ta fantastiska bilder med hög exakthet.

Nu när man kan handla en Sony Xperia XA1 så kommer man också kunna handla skydd och tillbehör till enheten, och på Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största sortiment. Här kommer du hitta skal och fodral för att skydda din telefon med och med vårt enorma sortiment av tillbehör kommer du smidigare kunna använda din Sony Xperia XA1. Välkommen till vårt sortiment av skal, fodral och tillbehör för Sony Xperia XA1!

Letar du efter ett skydd till din smartphone? På Lux-Case kommer du hitta en mängd olika skal för Sony Xperia XA1 som du kan använda för att skydda din enhet mot repor och andra vardagliga skador. Våra skal kommer du hitta i olika färger och med olika motiv som du kan välja mellan för att styla din smartphone med. Med våra skal kommer du kunna använda din smartphone med kunskapen att den är välskyddad. Kolla in vårt enorma sortiment av skyddande skal för Sony Xperia XA1 idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia XA1 skal

Det viktiga som är när man får en ny smartphone är att man skaffar ett bra skydd för den så att den inte går sönder och måste repareras. Här på Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största sortiment av skydd och tillbehör för smartphones och surfplattor, och ett skydd som du kan använda till din Sony Xperia XA1 är ett skal. Ett skal kommer ge ett stabilt skydd för baksidan och kanterna av telefonen mot repor och andra vardagliga skador, men ändå låter knappar och funktioner vara tillgängliga. I vårt sortiment kommer du hitta mängder av olika skal som är tillverkade av olika material och har unika egenskaper t.ex. ett inbyggt kickstand eller ett kortfack. Även kommer du hitta våra Sony Xperia XA1 skal i olika färger och motiv som man kan välja mellan, men är du inte ute efter ett skal så finns det andra skydd som du kan använda för att skydda din enhet mot skador.

Sony Xperia XA1 läderfodral

Ett annat skydd som man kan välja till sin smartphone, som också är lite mer praktiskt än ett skal är ett fodral. Alla de Sony Xperia XA1 läderfodral som du hittar här kommer hjälpa dig att skydda telefonen mot skador, och ett fodral kommer skydda HELA telefonen. Ett fodral är också utrustad med kortfack och ett pengarfack för att kunna användas som en plånbok, och med fodralets stativförmåga så kommer du kunna njuta av filmer och serier på din smartphone och ha bekväma videosamtal. De läderfodral som du hittar här finns i olika texturer och kommer ge din Sony Xperia XA1 en ny cool look tack vare dess olika färger och motiv som präglar dom. Beroende på vad för typ av skydd som du behöver till din Sony Xperia XA1 så kommer du hitta det här på Lux-Case.se!

Sony Xperia XA1 hörlurar

I vårt enorma sortiment av tillbehör för smartphones och surfplattor kommer du hitta allt du behöver och bland dessa tillbehör så kommer du hitta smarta hörlurar. Du kommer hitta hörlurar i olika modeller och med olika egenskaper som gör att du får en fantastisk musikupplevelse och kommer bekvämare kunna göra telefonsamtal. Bland våra hörlurar kommer du bland annat hitta hörlurar som är trådlösa och ansluts via Bluetooth.<br>

Slipp all trassel med kablar och njut av din musik utan något som håller dig tillbaka. Detta är endast en produkt bland många som du kommer hitta här på Lux-Case, så se till att kolla runt bland våra tillbehör och handla det som du behöver till din Sony Xperia XA1!

Sony Xperia XA1 skal - Lux-Case.se

Lux-Case Sony Xperia XA1 skal och tillbehör https://lux-case.se/sony-xperia-xa1.html