Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium

Sony öppnar stark i början av 2017 med en rad nya smartphones som kommer visa Sonys styrka inom mobilbranschen. Med deras nya Sony Xperia XZ Premium så får du en 5.5-tums HDR-display som är den första med en 4K upplösning (3840 x 2160 pixlar) och har en pixeldensitet på 807 pixlar per tum. Du kommer få ut mer av dina bilder och filmer med tydligare färger och en bättre kontrast. Telefonen använder sig av en åttakärnig Snapdragon 835 processor (4x 2.45 GHz & 4x 1.9 GHz) som ger telefonen kraft för att kunna spela spel utan några problem och använda flera appar samtidigt. Sony använder sig också som vanligt av Android som operativsystem och med Sony Xperia XZ Premium så får man Android v7.1 (Nougat). Du kommer kunna ta skarpa bilder med dess 19 megapixel kamera och tack vare dess ”Superslowmotion” teknik kommer du kunna spela in videos med 960 bilder per sekund så att du kan fånga exakta stunder utan att missa någonting.

Nu när denna kraftfulla smartphone har nått ut på hyllorna så kommer du också kunna handla skal, fodral och tillbehör till Sony Xperia XZ Premium så att du kan skydda din enhet och bättre kunna använda den. Välkommen till Lux-Case.se och vårt sortiment av tillbehör för Sony Xperia XZ Premium!

Behöver du ett skal till din Sony Xperia XZ Premium? Om du letar efter ett stabilt skydd till din smartphone så har du till precis rätt plats! På Lux-Case kommer du hitta en mängd olika skal som du kan använda för att skydda din smartphone med och som kommer ge din telefon en helt ny look. Skaffa ett skal till din Sony Xperia XZ Premium så att du har ett skydd som kommer skydda din enhet mot repor och andra vardagliga skador. Du kommer hitta en massa skal i olika färger och motiv som du kan välja mellan.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia XZ Premium skal

Med att Sonys nya smartphone Sony Xperia XZ Premium kan handlas i butiker så kan man också handla skydd och tillbehör för enheten. Bland de skydd som du kommer hitta till Sony Xperia XZ Premium är skal som kommer ge ett starkt och stabilt skydd för baksidan och kanterna av telefonen mot repor, stötskador och andra vardagliga skador som kan förekomma. De skal som du hittar här på Lux-Case är tillverkad av olika material som du kan välja mellan, och med dess olika färger och motiv som man också kan välja mellan så får du en ny snygg look till din smartphone.

Även kommer du hitta skal som har unika egenskaper som ett kickstand, så att du kan bekvämt kunna kolla på filmer och serier och smidigt kunna spela spel. Skal är ett smidigt skydd som du kommer kunna använda men det är inte det enda skyddet som du kan använda.

Sony Xperia XZ Premium läderfodral

Ett annat skydd som du kommer kunna använda till din Sony Xperia XZ Premium är ett läderfodral som kommer ge ett stabilt skydd runt om hela telefonen mot repor, stötskador och andra vardagliga skador. Ett fodral kommer också med den praktiska egenskapen för att kunna användas som ett stativ, vilket kommer göra ditt filmtittande mer behagligt och ditt spelande ännu bättre. Ett fodral kommer du också kunna använda som en plånbok med hjälp av dess kortfack och pengarfack som du hittar inuti. Fodralen som du hittar på Lux-Case är designad med olika färger och med olika motiv som du kan välja mellan för att styla om din Sony Xperia XZ Premium med.

Så kolla in vårt sortiment av läderfodral till Sony Xperia XZ Premium och köp ett idag!

Sony Xperia XZ Premium tillbehör

På Lux-Case kommer du inte bara hitta skal och fodral så att du kan skydda din smartphone, utan du kommer också hitta en massa praktiska tillbehör så att du kan bättre använda din Sony Xperia XZ Premium vid olika tillfällen. En av de många produkter som du kommer hitta i vårt sortiment av Sony Xperia XZ Premium tillbehör, är powerbanks som kommer att vara utmärkt att ha vid tillfällen när batteriet börjar ta slut.

Du kommer kunna ladda din enhet vart du än är så att du aldrig är utan och kan alltid kolla på dina filmer och spela dina spel. Detta är endast en produkt av flera olika produkter som du kommer hitta i vårt sortiment av tillbehör för Sony Xperia XZ Premium!

Sony Xperia XZ Premium skal - Lux-Case.se

Lux-Case Sony Xperia XZ Premium skal och tillbehör https://lux-case.se/sony-xperia-xz-premium.html