Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ
Sony Xperia XZ

År 2016 var året Sony Xperia XZ kom ut för att bli deras nya flaggskepp. Sonys nya smartphone fick en 5.2-tums LCD-skärm med en upplösning på 1080 x 1920 pixlar (1080p) och har en pixel densitet på 424 ppi. Xperia XZ använder sig sedan av Android v6.0 (Marshmallow) som OS men kommer sedan kunna uppdateras till v7.0 (Nougat). Utöver detta så har Xperia XZ en Quad-Core processor (som består av 2st 2.15 GHz Kryo processorer och 2st 2.16 GHz Kryo processorer) och en Snapdragon 820 chipset. När det kommer till minnet på telefonen så har Sony Xperia XZ ett internt minne på antingen 32 eller 64 GB och 3 GB RAM. Telefonen har också 2 SIM-kort fack som du även kan använda för att utöka minnet med ett Micro SD-kort upp 256 GB. Det som gör att denna smartphone lite extra speciellt är att den har en funktion som heter ”Battery Care”. Det är en laddningsfunktion som lär sig ditt laddningsmönster och kommer konfigurera laddningen efter det.

Här på Lux-Case finns det nu skal, fodral och tillbehör att handla till Sony Xperia XZ som kommer hjälpa dig att bättre och smidigare kunna få ut det mesta av din smartphone. Vi har en mängd olika typer av produkter i vårt sortiment som: Powerbanks, biltillbehör, högtalare, hörlurar och mer. Beställer du produkter innan klockan 17:00 kommer din beställning skickas redan samma dag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia XZ - Skal

Att man ska skydda smartphone är något som vi på Lux-Case tycker att man alltid ska göra. Här kommer du hitta skal till Sony Xperia XZ som kommer se till att din smartphone kommer vara skyddad mot stötskador och repor, och fortsätta vara hel och fin. Våra skal till Sony Xperia XZ kommer du hitta i olika färger och med olika motiv att välja mellan. Även finns skalen tillverkade av olika material som man kan välja mellan bland annat metallskal. Här kommer du hitta stabila skydd som inte kommer hindra din användning av din smartphone på något sätt.

Sony Xperia XZ - Fodral

Ett annat alternativ av ett skydd till en smartphone är ett fodral, som inte bara kommer ge ett fantastiskt skydd mot stötskador, tappskador och repor. Fodral är ett populärt av skydd, inte bara för sina skyddande egenskaper, men också för dess praktiska funktion att kunna fungera som en plånbok och ett stativ. Våra fodral till Sony Xperia XZ är utrustade med kortfack och pengarfack som utgör funktionen att kunna fungera som en plånbok, men också så kan man bekvämt kolla på filmer och videoklipp på telefonen med hjälp av stativet. Fodralen till Sony Xperia XZ kommer du hitta tillverkade av olika typer av lädermaterial och i olika färger och motiv att välja mellan. Om du har tänkt att skaffa ett skydd till din Sony Xperia XZ, skaffa då ett skyddande fodral och ta del av dess praktiska egenskaper.

Sony Xperia XZ

- Tillbehör Förutom skal och fodral till Sony Xperia XZ så har vi även en massa olika typer av tillbehör som du kan använda för att bättre kunna använda din smartphone. Bland annat kommer du kunna hitta hörlurar med en inbyggd mikrofon, vilket möjliggör handsfree-telefonsamtal. Vi har också biltillbehör som bilhållare och billaddare i vårt sortiment som du kan använda för att praktiskt och smidigt kunna använda din smartphone medan du kör. Vi har en massa olika tillbehör till Sony Xperia XZ som du kan använda så att du kommer kunna använda din smartphone på ditt egna sätt. Kolla in vårt utbud av tillbehör idag och skaffa det du behöver idag! Vi är säkra på att du kommer hitta det du behöver här hos oss!