Sony Xperia XZs

Sony Xperia XZs

Sony visade mobilbranschen att i 2017 så kommer man visa sin styrka. Med en rad högklassiga smartphones redan vid början av året får nog konkurrenterna att undra. Med deras nya smartphone Sony Xperia XZs som de annonserade i februari, så får man en 5.2-tums LCD-display med Sonys X-Reality Engine, och med dess upplösning på 1920 x 1080 pixlar kommer du få en klar, skarp bild. Sony Xperia XZs använder också en kraftfull fyrkärnig Snapdragon 820 processor som ger den all sin kraft för att kunna använda Android v7.1 (Nougat) som operativsystem och snabbt kunna öppna upp och spela spel och använda andra program. Som grädde på moset så är Sony Xperia XZs också IP65 och IP68-klassad som gör den damm- och vattentät ock kommer inte skadas av lite regn och vattenstänk.

Med att du nu kan handla Sony Xperia XZs ute i butikerna så kommer du också kunna handla skydd och tillbehör till telefonen för att skydda den mot tråkiga skador och för att smidigare kunna använda din enhet. På Lux-Case kommer du hitta skal och fodral för att skydda din Sony Xperia XZs mot skador, och du kommer också hitta allt från kraftfulla laddare till praktiska biltillbehör och en massa andra roliga tillbehör. Välkommen till vårt sortiment av tillbehör för Sony Xperia XZs!

Behöver du ett skal till Sony Xperia XZs? Vi rekommenderar till alla, vare sig om man har en smartphone eller en surfplatta, att man ska skydda sin enhet så att man inte behöver ta några onödiga resor till en verkstad. Här kommer du hitta våra skal till Sony Xperia XZs som kommer se till att din smartphone är skyddad mot stötskador och repor. Våra skal kommer du hitta i olika färger och motiv som du kan välja mellan, och så finns de tillverkad av olika material också om det är någon speciell typ av skal som du söker efter. Gå in och kolla bland våra skal till Sony Xperia XZs och köp ditt skydd idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia XZs skal

Vissa personer känner nog att man inte behöver ett skydd för sin smartphone så länge man bara tar hand om den och undviker att tappa den. Vardagliga skador är något som förekommer utan att man riktigt tänker på det, det kan vara allt från att lägga en telefon på bordet för att man sedan råkar stöta till den och den går i golvet. Anledningen till att skaffa ett skydd till sin smartphone är för att se till att olyckor som detta inte händer och nu kan du handla skal till Sony Xperia XZs! I vårt sortiment av Sony Xperia XZs skal kommer du hitta skal som är designade med olika färger och med olika motiv att välja mellan, och vissa till och med unika egenskaper som gör skalet mer praktisk att använda.

Så se till att kolla bland våra skal för inte bara kommer du få ett stabilt skydd för din Sony Xperia XZs, utan du kommer också få ett bättre grepp om enheten så att du inte tappar den.

Sony Xperia XZs läderfodral

Ett annat alternativ som du kan använda för att skydda din smartphone med är med hjälp av ett fodral. Fodral är ett mer praktiskt alternativ av skydd för smartphone då de ofta kan användas som ett stativ, för att bekvämt kunna kolla på filmer och serier, men också bekvämt kunna prata videosamtal. På Lux-Case kommer du hitta en mängd olika läderfodral för Sony Xperia XZs som kommer skydda din smartphone mot repor, stötskador och andra vardagliga skador, och den kommer göra det runt om hela telefonen.

Har du tänkt att skaffa ett skydd till din Sony Xperia XZs så kan du kolla bland våra läderfodral om du är ute efter ett mer praktiskt skydd som du kan även använda för andra funktioner.

Sony Xperia XZs högtalare

Att lyssna på musik på sin smartphone gör nog nästan alla, annars så kollar man på filmer och videoklipp och då krävs det ett bra ljud. Ibland dock så är ljudet inte tillräckligt kraftfullt och man behöver då lite extra hjälp. På Lux-Case kommer du hitta högtalare till Sony Xperia XZs som finns i olika storlekar att välja mellan som gör dom mer portabla än andra. Du kommer kunna njuta av musik tillsammans med andra utan att behöva slita ut telefonens högtalare.

Kolla in vårt enorma sortiment av portabla högtalare för Sony Xperia XZs, och glöm inte att kolla in alla våra andra tillbehör som du kan handla till Sony Xperia XZs!