Sony Xperia Z Ultra

Sony Xperia Z Ultra
Om du är en lycklig ägare av den här monstertelefonen (eller ska jag säga phablet?) så har du hittat helt rätt här på Lux-Case.se! Vi har det största utbudet av tillbehör och Sony Xperia Z Ultra skal. Om du vill klä den i ett skyddsskal så kan du välja mellan många olika under den kategorin. Olika material med olika egenskaper, olika designer med olika utsmyckningar, olika färger som reflekterar olika våglängder av ljus för olika smaker. Vi har även tillbehör som billaddare till Xperia Z Ultra, stativ till Xperia Z Ultra, alla färgers hörlurar till Sony Xperia Z Ultra, så du kan matcha med skalet! Frakten är fri på alla tillbehör till Sony Xperia Z Ultra!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia Z Ultra Skal, Fodral & Tillbehör

De flesta skulle nog säga att detta onekligen är en phablet, det vill säga ett mellanting mellan "phone" och "tablet". En lös definiering är att phablets är överdimensionerade telefoner. Just storleken är den främsta säljpunkten på Xperia Z Ultra – Den är 179.4 x 92.2 x 6.5 millimeter stor, med en gigantiskt skärm. En TFT LCD som är 6.4" på diagonalen, med en upplösning i full HD, det vill säga 1920 x 1080. Se till att bevara skärmen repfri och vacker med ett displayskydd till Sony Xperia Z Ultra!

 

Detta ger en pixeldensitet på 342 ppi. LCD-skärmar ger vanligtvis inte lika imponerande färgåtergivning eller svärta som AMOLED-skärmar, men detta har Sony tänk lösa med nya teknologier: Triluminous, som ska ge skärmen möjligheten att visa upp till 50% fler färger än konventionella LCDs, samt X-Reality. Den senare gör att bilder och videoklipp ser mindre urtvättade och något skarpare ut. Försvarar hårdvaran gör du bäst med ett Sony Xperia Z Ultra skal som kan hålla allt som vill repa och skada den på avstånd. 

 

Rätt skyddsskal kan hjälpa den, men låt oss inte glömma att Sony Xperia Z Ultra dessutom är IP-certifierad till IP58, som enligt Sony innebär att den är väldigt dammtålig och klarar att vistas i sötvatten på 1.5 meters djup i upp till 60 minuter. Gör den ännu mer tålig mot väder, vind, damm och skavanker med ett Sony Xperia Z Ultra skal. Det absolut säkraste är såklart kombinationsskalen med dubbla lager av skydd. Hårdvaran i luren som driver den är riktigt imponerande, så låt oss ta en titt.

 

Processorn är Qualcomms senaste – En fyrkärnig Snapdragon 800, klockad till 2.2 GHz. Grafikkretsen är en Adreno 330 och RAM-minnet är 2 GB. Det finns 16 GB lagringsutrymme, som kan expanderas via microSD till ytterliggare 64 GB. Se till att alla kraftfulla komponenter får ett långt och lyckligt liv genom att värna om dem med ett Sony Xperia Z Ultra mobilskal. Du kan gå länge utan att koppla den till din Sony Xperia Z Ultra-laddare, eftersom batteriets kapacitet är 3000 mAh, som ska ge ~820 timmars standby-tid. Wow! 

 

Telefonen har nästan allt du behöver och mer, men vi på Lux-Case.se har resten! Trots att det är en väldigt tålig smartphone finns det alltid en risk att den går i kras. Då är det bäst att skydda med ett skal till Sony Xperia Ultra Z – Vilken tur att vi har Nordens största utbud på mobilskal och mobiltillbehör till Sony Xperia Z Ultra! Vill du, till exempel, ha ett lila silikonskal till Xperia Ultra Z som kan absorbera stötar, är antistatiskt och dammsäkert så har vi det!

 

Söker du andra tillbehör till Sony Xperia Ultra Z? Vad sägs om ett par vantar med kapacitiva touchfingrar, så du kan bruka telefonen mitt i vintern utan att få köldskador? Eller en vattentät påse till Sony Xperia Ultra Z, så du kan använda den mitt i ett vattenkrig? Eller en billaddare till Sony Xperia Ultra Z, så du kan glida omkring med fullt batteri? Vi har allt detta och mycket mer – Här på Lux-Case.se, där alla Sony Xperia Z Ultra skal är både billiga och bra!