Sony Xperia Z

Sony Xperia Z

Sony Xperia Z - Här finns alla våra tillbehör för Sony Xperia Z! Utrusta din telefon med de bästa, de snyggaste, de mest användbara tillbehören. Minska risken för skador med skal och displayskydd till Xperia Z! Ladda telefonen på vägen till jobbet med en billaddare för Xperia Z. Vi erbjuder även skal, fodral och andra tillbehör till Xperia Z1Xperia Z2Xperia Z2 CompactXperia Z1 Compact och Xperia Z3.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia Z

När man talar om Android-baserade telefoner så talar man gärna om den senaste från Sony – Xperia Z. Den är vattentät på en meters djup i upp till 30 minuter, har en kraftfull kamera med 13.1 megapixlar, en processor på 1.5 GHz med fyra(!) kärnor, 2 gigabyte RAM och 5" skärm i full HD-upplösning. Detta är en telefon som heter duga! Det enda som saknas är ett skal som skyddar och individualiserar din Xperia Z. Vi på Lux-Case.se specialiserar oss på skal och andra tillbehör. Vi har ett urval av färger, designer, material och former på lyxiga, trendiga mobilskal. Vi har också laddare av olika slag, högtalare och hörlurar i olika färger, så du kan matcha dem med skalet!

Kunden är alltid i centrum för Lux-Case.se. Det innebär att vi är villiga att göra allt för att du som köpare av Sony Xperia Z-produkter ska känna dig trygg och säker på att du har gjort ett fynd. Våra produkter omfattas alla av vår strikta kvalitetskontroll som försäkrar att våra Sony Xperia Z-tillbehör alltid lever upp till standarden som du kan förvänta dig av Lux-Case.se. Om det skulle ske en olycka under (den kostnadsfria) transporten av dina nya Sony Xperia Z- tillbehör så är det bara att kontakta oss. Vi kan hitta en lösning som lämnar alla nöjda och glada. Detta innebär också att vår PRISGARANTI naturligtvis också gäller för alla våra Sony Xperia Z-produkter!