Sony Xperia Z1

Sony Xperia Z1

Här hittar du skal och tillbehör till Sony Xperia Z1 Honami - Toppmodellen för slutet av 2013! Med stor skärm, 20-megapixels kamera och en IP-certifiering på IP57, vilket innebär att den är dammtålig och klarar att vara 1 meter under vatten i upp till 30 minuter. Med andra ord är det en säkrare smartphone än genomsnittet, men det betyder inte att den inte kan vara ännu säkrare! Sony Xperia Z1 är en bra telefon som är värdig ett snyggt mobilskal eller fodral.

Med ett skal till Sony Xperia Z1 kan den dessutom tåla stötar och undvika att repas. Om du ska ta en tur med bilen kan det vara bra att hålla telefonen fulladdad med en billaddare till HTC Xperia Z1 och varför inte prydligt placerad i en bilhållare för Sony Xperia Z1. Den var tidigare känd som både Honami och Xperia i1. Vill du gå vidare till skal & fodral för Sony Xperia ZXperia Z2Xperia Z3Xperia Z1 CompactXperia Z2 compact ?

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia Z1 - Honami

Här är den. Den nya besten från Sony för slutspurten av 2013, kan det bli årets julklapp? Det är definitivt ingen fulklapp, designen av Sony Xperia Z1 är riktigt läcker. Dessutom läcker inte telefonen tack vare sin IP57-certifiering – Den är dammtålig och kan användas under 1 meters sötvatten i upp till 30 minuter! Den ska lanseras med senaste versionen av Android – 4.3 Jelly Bean, specialanpassat av Sony. Under utvecklingen hade telefonen smeknamnet Honami, så nu kan man kalla den Sony Xperia Z1 Honami.

 

Skärmen är fem tum stor och har full HD-upplösning, det vill säga 1920 x 1080 pixlar, som ger en pixeltäthet på ~441 ppi. Den har sexton gigabyte internminne, plus microSD-stöd, en Snapdragon 800 med fyra kärnor som klockats till 2.2 GHz och 2 GB RAM. Man kan gott säga att den har prestanda som heter duga! Kameran är kapabel till att fotografera i över 20 megapixlar.

 

Visst har telefonen en imponerande IP-klassifiering, men det gör den inte osårbar! För att även kunna skydda den från att bli repig, smutsig, sprucken eller stucken rekommenderar vi att du skaffar ett mobilskal till Sony Xperia Z1. Det ger inte enbart ökad hållbarhet, utan kan dessutom ha en kulör som betyder något för dig. En design som väcker något i dig. En känsla som för med sig minnen från forna dagar eller dagar att komma än.

 

Grönt, blått, rosa, lila, grått, svart, vitt och cyan är exempel på färgerna vi erbjuder. Resten av färgerna finns också, men ni får själva lista ut vilka jag inte har inkluderat (jag är för lat). Vi har skal av silikon, av läder, av aluminium, av TPU, av plast, av trä och av fler material än så (jag sa ju att jag var lat)!

 

Lux-Case.se har Nordens största utbud på tillbehör till Sony Xperia Z 1, så om du söker något annat än skal har vi det med! Du kanske hellre vill ha ett Sony Xperia Z1-fodral med stativ och magnetstängning? Eller så vill du ladda din telefon i bilen med en billaddare för Sony Xperia Z1? Kanske en Sony Xperia Z1-hållare till cykeln? Ett sportarmband för springturen? Ett par hörlurar som färgkombineras med skalet? Möjligheterna är nästan oändliga och det är upp till dig att fånga dina drömmar om en perfekt accessoerad Sony Xperia Z1.