Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2

En mäktig mobil behöver självklart Sony Xperia Z2 skal, fodral & tillbehör från Lux-Case.se för att kunna uppnå sin fulla potential! Du vill väl inte att denna mobila hjälte ska komma på fall för att den repas, tappas eller kladdas ner? Nej. Inte heller för att den inte når upp till trendiga, moderiktiga krav, eller hur? Då är Sony Xperia Z2 skal något som varmt rekommenderas, med sina läckra designer och starka färger. Kanske ett Sony Xperia Z2 fodral är mer i din smak? Inga problem, vi har gott om Sony Xperia Z2 läderfodral och Sony Xperia Z2 fodral med plånbok inbyggt utöver våra mobilskal. Sedan kommer resten av alla skal, fodral och tillbehör till Sony Xperia Z2 med fri frakt! Du kan även hitta skal, fodral och annat tillbehör till Sony Xperia Z2 Tablet genom att klicka här.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia Z2 Skal

Den här eftertraktade telefonen imponerar på alla håll och kanter, så vi har laddat upp med Sony Xperia Z2 skal så det tjuter om det. Visst är den redan damm- och vattentålig, men det går alltid att öka den förmågan med rätt skal till Sony Xperia Z2. Ett mobilskal av silikon kan göra den mycket, mycket mer stryktålig och vem vill inte ha det genom något så enkelt som ett silikonskal? Som du kanske vet använder den här telefonen den senaste tekniken den kan, med Qualcomms Snapdragon 801 som chipset – Det bör du sannerligen försvara med ett Sony Xperia Z2 skal! Den hypersnabba processorn på 2.3 GHz över fyra kärnor tycker inte om att knacka i marken, så skaffa dig ett Sony Xperia Z2 TPU-skal med bling bling och inbyggd plånbok! Det är bara ett förslag, du kanske hellre har ett hårdare Sony Xperia Z2 skal av polykarbonat, vilket är en slags hårdplast och tillåter stora mängder av variation i dekoreringen. Du kan alltså välja vilt bland galna motiv när du tar ett sådant Sony Xperia Z2 mobilskal.

Sony Xperia Z2 Fodral

Om skal är som stålmannen så är Sony Xperia Z2 fodral som Batman – Läderlappen. Det finns stiliga Sony Xperia Z2 fodral av läder, alltså äkta skinn, som kan vara allt från slätt till grynigare än en litchifrukt. Kanske du vill ha ett fodral till Sony Xperia Z2 som föreställer ormskinn eller velociraptor-skinn? Det är hit du vänder dig i så fall. Följ vårt råd och ta ett med flipstativ, kanske smartview och definitivt ett Sony Xperia Z2 plånboksfodral, som inkluderar en plånbok för dina bankkort, busskort och sedlar. Ett sådant etui är svårslaget, sa Bill. Svårt att slå, sa Bull. Tyvärr får du bara Android 4.2.2 KitKat när du plockar hem den här nallen från tivolit, men Sony lär uppdatera inom kort om de inte vill ha horder av Android-fans efter sig. Men när du står där med ditt Sony Xperia Z2 läderfodral så lär inte ens Jokern våga stoppa dig.

Sony Xperia Z2 Tillbehör

Hörde jag någon säga hörlurar? Jepp, det var våra tillbehör till Sony Xperia Z2 som viskade att det finns mini-högtalare, stativ, USB-laddare och hörlurar bland våra Sony Xperia Z2 tillbehör, samt så mycket mer därtill! Det är väldigt värt att investera i ett Sony Xperia Z2 displayskydd till den 5.2” stora skärmen och biltillbehör till din kärra. Visst bör du börja med ett fodral eller Sony Xperia Z2 skal, men sedan finns det ett hav av andra mobiltillbehör att sätta tänderna i. Vi på Lux-Case.se rekommenderar inte att du biter dina tillbehör, fodral eller skal till Sony Xperia Z2, men om du vill det så kommer vi inte att klaga. Du får fri frakt på alla mobiltillbehör, så passa på!