Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3

Skal, fodral och tillbehör till Sony Xperia Z3. Under den här kategorin finner du en mängd med Sony Xperia Z3 skal, fodral och tillbehör med bra kvalitet och riktig bra pris! Xperia Z3 är den smartphone som gör mer och går längre - om ytterligare en körning i regn eller ett dopp i poolen på en solig sommarsemester. Med högsta vattentäta betyg kan du hitta rätt i ett skyfall, ta bilder under vatten eller bara torka av telefonen efter ett oväntat spill. I kombination med en supertunn kropp och aluminiumram är Xperia Z3 Android smartphone som lag, hållbarhet med skönhet. Vi vill därför erbjuda olika tillbehör som ska underlätta ännu mer för dig att leka med enheten. Alla våra produkter leverera med gratis frakt! Vi har även skal, fodral och tillbehör till Xperia Z2Xperia Z2 Compact.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Skal till Sony Xperia Z3

Med Sonys passion för perfektion, blandar denna vattentäta smartphone design och konstruktion för att leverera skönhet som varar. Dess supertunna, rundade aluminiumram, unikt designade strömbrytaren och hållbara härdat glas, ger det en elegant, premium finish. Och med ett lättanvänt gränssnitt och symmetrisk design känns rätt hemma i din hand. Sony Xperia Z3 har en imponerande IP65 / 68 rating, vilket innebär att varken vatten eller damm komma i vägen för prestanda för den här tunna och eleganta smartphone. Även Sony är känd för sin kvalitet och hållbarhet så kan det alltid hända saker som man inte förväntar sig. Vi vill vara extra försiktig och erbjuda Sony Xperia Z3 skal till er som är intresserad. Vi har skal till Sony Xperia i massvis av färger och modeller. Du kan välja själv vilka som passar dig och din stil bäst!

Fodral till Sony Xperia Z3

Xperia Z3 höjer ribban i ljusstyrka, med display lyskraft som går utöver vad du är van vid. I kombination med Sonys intuitiva kontrastförbättringsteknik, är skarp visning även i starkt solljus. Med Sony Xperia Z3 föra vi vår berömda Handycam inspelningsteknik till en vattentät smartphone. Skjut dina viktigaste ögonblick i fantastiska 4K-upplösning och redigera dina skapelser direkt på telefonen. Eftersom vi vet att filma med en smartphone kan ibland leda till ryckiga footage, har vi utvecklat vår Steadyshot ™-teknik. Nu bättre än någonsin med intelligent aktivt läge, uppskattar det rörelser och analys tiotals ramar, för jämnare och stabilare videos. För att matcha dessa egenskaper har vi tagit fram Sony Xperia Z3 fodral i massvis med olika material och färger. Vi har bland annat fodral i läder, plats, silikon och mer beroende på din smak! Vi erbjuder fodral till Sony Xperia Z3 till ett riktig bra pris och superbra kvalitet. Kika själv, du kanske hitta din favorit..

Sony Xperia Z3 Tillbehör

För dig som vill både leka och skapa något kul av mobilen så har vi på lux-case det flesta tillbehör till Sony Xperia Z3. Vi har bland annat, skal, fodral, displayskydd, sportarmband, billtillbehör, billaddare, bilhållare, hörlurar, mini högtalare, cykeltillbehör, kablar, påsar och väskor. Du hittar det mesta av Sony Xperia Z3 tillbehör här på Lux-case.se!