Sony Xperia ZL

Sony Xperia ZL

Under den här kategorin finner du alla skal, fodral och andra tillbehör till Sony Xperia ZL. Det är en telefon som är nästintill identisk till Xperia Z, dock ej vattentålig. För att din telefon ska ha ett långt och lyckligt liv är det bra att ha ett skyddande skal, som kan ta emot de skador som annars hade drabbat telefonen. Lyckligtvis har vi på Lux-Case.se ett stort sortiment av just sådana! Ett populärt alternativ är våra fodral av läder till Soyn Xperia ZL. Om du finner en produkt du gillar så kan vi erbjuda gratis frakt!

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Sony Xperia ZL

Här har vi en alternativ version av Sonys flaggskepp Xperia Z. Det finns massvis av likheter och ett par skillnader. Vissa menar på att det är meningslöst för ZL att ens existera, men den är mer kompakt och saknar tåligheten mot vatten och damm som Xperia Z har. Man kan spekulera i huruvida L:et står för "Light"?

 

Hårdvaran är, precis som i Xpera Z, väldigt imponerande och nästan densamma som i toppmodellen. Till att börja med har vi en skärm i full HD-upplösning (1920 x 1080p) som är 5" stor. Det är en riktig fröjd för ögat att använda den här telefonen, allting är väldigt skarpt och snyggt. Filmer och spel ser fantastiska ut i jämförelse med många äldre modeller.

 

Det chipset som driver telefonen är Amerikanska Qualcomms Snapdragon S4, med en fyrkärnig Krait-processor klockad till 1.5 GHz. Det är mer än tillräckligt för att multitaska och köra intensiva appar som spel. Adreno 320 är grafikkretsen och det finns 2 GB RAM-minne, under vanligt bruk används knappt hälften av minnet, så multitasking är inga problem. Telefonen har stöd för 4G såväl som LTE, så om du bor i ett område som täcks av dessa nätverk kan du njuta av blixtsnabba hastigheter.

 

Om du har en Sony Xperia ZL och vill ekipera den med grymma tillbehör så är det här på Lux-Case.se du finner dem! Vi erbjuder Nordens största utbud på mobilskal och andra tillbehör till Xperia ZL. En mångfald av färger finns att välja bland – Vill du ett skal som är blått? Grått? Rött? Grönt? Rosa? Lila? Silver? Guld? Av silikon? Av aluminium? Av mjuk plast? Av hård plast? Vi kan erbjuda dig massvis av alternativ! Många föredrar ett läckert fodral av läder till sin Sony Xperia ZL.

 

När du har "skalat" din telefon kanske du behöver en billaddare till Sony Xperia ZL? De finns i ett urval av färger, så du kan matcha laddaren med skalet och rent av med USB-kabeln. Kanske kombinera med ett stativ som kan monteras på instrumentpanelen i din bil? Om du beställer redan idag så kan vi glädja dig med att frakten är GRATIS! Om du inte är 100% tillfredsställd så har vi 30 dagars öppet köp och ett proffsigt support-team som kan nås via email och telefon varje vardag mellan 10:00 och 16:00. Klicka här för att kontakta supporten.