Ring oss 040 66 88 062

Sveriges största utbud av mobiltillbehör.

Trustly VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna Lux-Case.se - Trygg E-Handel

Sony

Här hittar du skal och tillbehör för alla Sonys smartphones, men även till Playstation Vita. Vi har många olika skal och fodral att välja mellan, för att inte tala om alla andra accessoarer! Samtliga av våra produkter ger dig optimalt skydd till ett lågt pris. Vi bjuder även på frakten, oavsätt orderstorlek!

Bläddra igenom tillbehör för alla Sony produkter


 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Sony Mobilskal

Här hos Lux-Case Sverige hittar du mer än nog om du söker efter skal till Sony Xperia Z3 eller någon av deras andra, grymma smartphones. Vi har även skydd till tablets och phablets om du gillar större enheter, men kom ihåg att det är insidan som räknas. Kom även ihåg att insidan är värdelös om utsidan lämnas naken och öppen för anfall - Slå in din smarta telefon i ett Sony-skal eller fodral. Det är det bästa sättet att försäkra en längre livslängd för din sköra apparat, även om du har en av de fancy och vattentäta sorternas Xperia-telefon. Om du bestämmer dig för att ett mobilskal är vad som passar dig bäst så finns det fortfarande massvis av olika sorter att välja från, så du kan t.ex. ta ett grönt silikonskal med vita prickar, eller ett rosa TPU-skal med blåa zebraränder, även om det sistnämnda skulle se rent förskräckligt ut. På en solig dag kanske du vill ha ett ljusare skal, medan vinterhalvåret kanske lockar fram en mer diskret smak ur dig? Det är din ensak, vi på Lux-Case Sverige försöker endast att bistå med ett så stort och varierat urval som möjligt, så att du ska kunna hitta exakt det du söker, eller åtminstone någonting annorlunda, oavsett vilken mobil du har. Här hos oss får du även ta del av förmånliga kampanjer och rabatter, så som "Köp Mer, Spara Mer!". Denna specialkampanj ger dig större rabatt ju fler varor du köper, så att det blir billigare ju mer du vill ha! Perfekt för att köpa Sony Xperia-skal i olika färger, ett för varje veckodag eller för att skaffa hela uppsättningen av mobiltillbehör på en gång.

Sony's Historia

Masaru Ibuka startade efter Andra Världskriget 1945 en reparationsverkstad för radioapparater i Tokyo. Hans kollega gick med efter ett år och de skapade ett företag vid namn Tokyo Tsushin Kogyo K.K, som på engelska betyder Tokyo Telecommunications Engineering Corporation. Detta företag byggde Japans första bandspelare som fick namnet Type-G. Ibuka reste till USA under tidiga 1950-talet för att höra om Bell Labs uppfinning transistorn, där Bell gav honom tillstånd att använda transistorteknologi till sitt japanska företag. De flesta amerikanska företagen använde transistorn till militär utrustning, men Ibuka använde det till kommunikation. De amerikanska företagen Regency och Texas Instruments byggde de första transistorradiosarna, men det var Ibukas som byggde den mest lyckade. Tokyo Telecommunications Engineering tillverkade i Augusti 1955 den första radion som fick plats i fickan som de nämnde TR-55. Sony tillverkade cirka 40 000 radioapparater vid namn TR-72 som var en bärbar liten transistorradio år 1965, som också exporterades till USA, Nederländerna, och Tyskland. De tillverkade under samma år TR-6 som var i fick-storlek som företaget använde när de gjorde SONY Boy reklamen. Tokyo Telecommunications Engineering lanserade sin nya modell TR-63 som var den minsta radion med måtten 112x71x32 mm år 1967, och den blev en världssuccé.

Skal, Fodral & Tillbehör för Sony's Smartphones

Så om du är en av de som är en stolt ägare av en av Sonys fina, läckra, smartphones så har du kommit rätt. Lux-Case.se har Nordens största utbud av skal, fodral och tillbehör till Sony enheter. Om du söker ett snyggt skal för att ge din smartphone en ny look så har vi Sony skal i många färger som gul, grön, blå, rosa, lila, röd, svart, vit och brun för att bara nämn några få, och vi har även Sony skal i många snygga designs som passar alla smaker! Vi har Sony skal i olika material, som till exempel silikon och TPU, som kan agera som stötdämpare, och aluminium och hårdplast, som kan agera som en stor stark sköld. Söker du ett snyggt fodral till Sony enheter så finns det här med! Vi har många olika att välja mellan, och du kan få ett Sony fodral i en enkel färg som din favorit färg, tvåfärgade fodral för att göra det lite mer intressant, eller ett Sony fodral i en snygg, neutral färg. Vi har Sony fodral i äkta läder för att kunna ge dig en upplevelse med mycket lyx, plus att äkta läder tål mycket mer och kan därmed skydda din Sony enhet mycket bättre. Vi kan även erbjuda dig Sony tillbehör av alla de sorter. Vi har Sony tillbehör som till exempel stylus-pennor, vinter-touch vantar, fjärrkontrollstyrda helikoptrar och mycket, mycket mer. Oavsett hur mycket eller hur lite du beställer så får du naturligtvis FRI FRAKT på alltihop, hela vägen hem till dörren.