Sony

Här på Lux-Case kommer du kunna hitta en massa olika typer av skydd och tillbehör för smartphones, surfplattor och smartklockor som du kommer behöva för att skydda din enhet mot repor och andra vardagliga skador. På denna plats kommer du kunna hitta allting som du behöver till din Sony smartphone, surfplatta och smartklocka så att den ser helt unik ut och så att du kommer få ut det mesta av enheten. För att skydda din enhet kommer du hitta skal, fodral och skärmskydd som kommer se till att din enhet förblir hel och fin. Du kommer dessutom kunna handla en massa olika tillbehör som kommer göra din upplevelse med din Sony enhet mycket enklare och smidigare. I vårt sortiment av tillbehör kommer du bland annat hitta hörlurar som finns i olika designer och även med olika egenskaper. Du kommer också hitta olika typer av högtalare som kommer med praktiska egenskaper som mikrofon, vattentäthet och annat. Här på Lux-Case kommer du hitta exakt allt som du behöver till din Sony enhet, så kolla in vårt sortiment idag och se till att skaffa allt du behöver så att du är förberedd på allt! Du kommer alltid få snabba leveranser hela vägen hem.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony skal

Smartphones och surfplattor löper alltid risk att gå sönder. Smartphones kan man enkelt fumla med och tappa, och med en surfplatta kan man enkelt stöta till när den ligger på bordet och den går i backen. Genom att använda ett skal till en smartphone kommer du få ett bra skydd mot stötskador och repor men också mot andra vardagliga skador om någonting skulle hända. Med ett skal till en smartphone kommer man dessutom få ett mycket bättre grepp om telefonen och man kommer inte tappa den lika enkelt. Alla våra skal till Sony smartphones och Sony surfplattor kommer du hitta i olika färger och med olika motiv som man kan välja mellan för att ge telefonen en helt ny look. Skalen finns också tillverkade av olika material att välja mellan t.ex. metall. Se till att skydda din Sony smartphone eller Sony surfplatta med ett skal och du kommer inte behöva vara lika orolig att den ska gå sönder.

Sony läderfodral

En annan typ av skydd som man kan använda till en smartphone eller surfplatta är ett fodral, som inte bara kommer hjälpa till att skydda din enhet, men också kommer med en del praktiska egenskaper som kan hjälpa dig i din vardag. Fodral är ett populärt val av skydd för att de är utrustade med kortfack och pengarfack där du kan förvara dina extra kort, men även ha lite småpengar för speciella tillfällen. Våra fodral till Sony smartphones och Sony surfplattor kommer du hitta med just dessa egenskaper, och till och med funktionen att använda fodralet som ett stativ för att på ett bekvämt sätt kunna kolla på filmer och videoklipp utan att behöva hålla i telefonen. Våra fodral till Sony enheter finns i olika färger och med olika motiv som du kan välja mellan, och de finns även med olika läder texturer att välja mellan. Med ett fodral kommer du få ett skydd runt hela telefonen plus en del praktiska egenskaper. Skaffa ett fodral till din Sony smartphone eller Sony surfplatta idag!

Sony tillbehör

När man får en ny smartphone, surfplatta eller smartwatch så är det inte mycket man får med förutom en laddare och några andra tillbehör. Här på Lux-Case kommer du hitta en massa olika tillbehör till Sony smartphones, smartwatches och surfplattor som du kan skaffa, för att enklare och smidigare kunna använda din enhet. Bland annat har vi hörlurar med en inbyggd mikrofon, vilket möjliggör handsfree telefonsamtal. Vi har också små högtalare som är enkla att ta med sig och de finns med olika egenskaper som gör dom unika. Vi har även kablar, biltillbehör, stativ, cykelhållare, klockarmband, skärmskydd och en massa andra tillbehör för Sony enheter. Gå in och kolla in vårt sortiment av Sony enheter idag!