Fitbit Surge

Fitbit Surge

Fitbit Surge är en fitness klocka som kan anslutas till telefonen. Den fungerar inte som andra smartwatches utan denna klocka är strikt för träning eller hålla koll på ens puls. Men det som Fitbit Surge och andra smartwatches har gemensamt är att som sagt att dom är synkade med ens smartphone och i detta fall med Fitbit Surge hjälper det en att hålla koll på vart man har sprungit och håller koll på ens tidigare resultat gällande puls och hur mycket man har sprungit. Även fast Fitbit Surge är mer av en träningsklocka än smartwatch måste man fortfarande ta hand om sin klocka. Vi här på Lux-Case tycker att man alltid ska se till att skaffa de skydd och tillbehör man behöver så att man inte ska behöva köpa en ny eller ta sin klocka till reparation men för att den inte ska få några fula repor. På Lux-Case kan du hitta skal till din klocka och även kablar också. Vill du ta hand om din klocka extra mycket så finns det också stativ man kan införskaffa för att ha en bestämd plats för klockan när du inte använder den. Kolla igenom vårt sortiment och du kommer säkert hitta något för dig.

18 artiklar

per sida

18 artiklar

per sida

Fitbit Surge - Fitness Super Watch

Det som gör skillnaden mellan Fitbit Flex och Fitbit Surge är att Fitbit Surge har en 1.2-tum display på sig som gör att den klassas som en smartwatch. Med skärmen kan du nu följa antal steg man gör, hur långt man har gått, hur mycket kalorier man har bränt, trappor man har gått upp och den räknar minut rar som du har varit aktiv. Vi här på Lux-Case.se kan nu stolt säga att vi har de skydd och tillbehör man behöver för sin Fitbit Surge så att du kan styla om den samt skydda din träningsklocka så att det blir ett bekymmer mindre för dig. Se till och beställ idag och gör din Fitbit Surge personlig endast för dig!

Lux-Case - Sveriges största utbud av mobilskal och fodral

Här på Lux-Case har vi nu börjat med tillbehör och skydd för smartwatches, men självklart är vi fortfarande störst när det gäller utbud av skal, fodral och tillbehör till smartphones och surfplattor. Medan du kollar efter skydd och tillbehör till din Fitbit Surge, kan du även ta en titt på vårt sortiment som vi har till din telefon eller surfplatta. Har du kanske inte skaffat ett skal än till din telefon kan du hitta det här på Lux-Case.se. Skal hittar du här i olika material med olika färger och mönster så antingen kan du välja din favorit färg på skalet eller om du väljer den färg som passar din telefon. Vad du än väljer att göra kan du känna dig trygg att du inte kommer lägga ett enda öre på frakten, den står vi för!

Lux-Case - Gör din enhet komplett med tillbehör

Tillbehör till smartphones och surfplattor är bland de viktigaste man kan ha. Det hjälper till att komplettera din enhet så att du kan använda den till dess optimala kapacitet. Här på Lux-Case som har Sveriges största utbud av tillbehör till smartphones och surfplattor kan du hitta USB-kablar som man måste ha för att ens kunna ladda sin enhet. Har din kabel gått sönder eller att du bara behöver en längre kabel, finns det att hitta här. Här finns även massa praktiska hållare för att ha i bilen eller på kontoret för smartphones och surfplattor med olika designer så att du ska bekvämt se innehållet på skärmen. Detta och mycket mer finns att hitta på Lux-Case. Gå in och titta på vårt sortiment och handlar du innan klockan 17 så skickar vi din order samma dag så att du ska få en sådan snabb leverans som möjligt!