Lenovo IdeaTab S6000: Skal, Fodral och Skärmskydd

Tillbehör, skal och fodral till Lenovo IdeaTab S6000 är allt som behövs för att göra den här plattan till en fullständig smartpartner. Med ett Lenovo IdeaTab S6000 skal blir din tablet-PC riktigt stryktålig, detsamma gäller för Lenovo IdeaTab S6000 fodral, men båda två ger även din surfplatta ett fräscht utseende! Övriga Lenovo IdeaTab S6000 tillbehör är ett brett begrepp som inkluderar saker som hörlurar, laddare och stativ, men jag rekommenderar att du själv tar en titt på alla skal, fodral och Lenovo IdeaTab S6000 tillbehör.


Det är just Lenovo IdeaTab S6000 skal som ger dig det lättaste, säkraste och kanske även snyggaste skyddet åt din surfplatta. Det är enkelt att sätta på och ta av skalen, utan att du riskerar att ditt Lenovo IdeaTab S6000 skal faller av i en olycka. Istället kommer skalet ta emot smällen åt din platta, så du inte får fula bucklor eller repor i skärmen eller höljet. Ett Lenovo IdeaTab S6000 skal av silikon eller TPU ger maximal stötdämpning, medan hårdare Lenovo IdeaTab S6000 skal har större valmöjlighet när det gäller utseenden. Se till att du väljer ett skal till Lenovo IdeaTab S6000 som både tilltalar din personliga smak och skyddar din tablets bak.

Läs mer
Visa mindre

Skal till Lenovo IdeaTab S6000:

Ett Lenovo IdeaTab S6000 skal är för dig som vill ha någonting enkelt, men fortfarande säkert och personligt. Du kanske köpte din Lenovo IdeaTab S6000 för att slippa släpa din laptop till skolan eller kontoret, and vill därför ha någonting smidigt och lätt som passar perfekt i både väskan och handen. Ett skal till surfplattan erbjuder en smidig och enkel upplevelse, utan att behöva offra stil eller personlighet. Även om du bara använder din Lenovo IdeaTab S6000 hemma så är det skönt att skydden den med något som får den att greppa bättre, och sitta bekvämare i din hand. När det kommer till skal till surfplattor så har vi allting du söker. Kanske letar du efter ett minimalistiskt Lenovo IdeaTab S6000 skal i flexibel silikon, eller ett smart anti-glid skal. Kanske letar du efter någonting tuffare som erbjuder extra skydd, som ett stötsäkert Lenovo IdeaTab S6000 skal, som kommer med ett stöd - perfekt för att titta på filmer eller arbeta. Och eftersom vi vet hur mycket de gillar att använda din Lenovo IdeaTab S6000 för att spela spel och titta på videos, så har vi säkra och färgglada Lenovo IdeaTab S6000 skal för barn - vare sig det är för pojkar eller flickor. Vad för skal du än letar efter, så har vi ett brett utbud av färger och mönster - så att ditt Lenovo IdeaTab S6000 skal känns riktigt personligt.

Fodral till Lenovo IdeaTab S6000:

Att ha ett Lenovo IdeaTab S6000 fodral känns så naturligt att det nästan är konstigt att tänka sig en utan ett. Du skyddar ju, trots allt, din telefon med ett skal eller fodral, så varför inte göra det med någonting du använder lika ofta, och som är lika flyttbar. För övrigt, att stänga fodralet över skärmen när du är klar med att använda den är en instinktiv rörelse - som att stänga en laptop eller släcka en monitor. Förutom att det är naturligt och instinktivt, så är det också helt enkelt smart att se till att din Lenovo IdeaTab S6000 är skyddad och säker, och eftersom den alltid är vid din sida - varför inte se till att den är personlig? Du har kommit till rätt plats för det.Vi har Lenovo IdeaTab S6000 fodral i alltid från stiligt och professionellt läder till mer livliga och lekfulla surfplattefodral med design och mönster. Vi har också Lenovo IdeaTab S6000 treviks fodral som kan vikas bakåt och användas som ett stativ, när du inte vill hålla den i händerna. Och eftersom vi vill att din surfplatta ska passa bra till din unika stil finns alla våra Lenovo IdeaTab S6000 skal i ett stort utbud av färger och mönster.

Skärmskydd och tillbehör till Lenovo IdeaTab S6000:

Trots att din Lenovo IdeaTab S6000 är den perfekt enheten för att surfa på nätet, titta på film och jobba - så är det också tyvärr mottaglig för repor och fläckar. Detta vet du särskilt väl om du använder din surfplatta för att underhålla barnen i bilen, eller för att distrahera dom medan du lagar mat. Men oroa dig inte: vi har allting du behöver för att hålla din Lenovo IdeaTab S6000 snygg och säker. Här hittar du vårt utbud av Lenovo IdeaTab S6000 skärmskydd och tillbehör, oavsett om du vill ha i härdat glas eller smidig plast. Vi har någonting för att hjälpa dig hålla din Lenovo IdeaTab S6000 lika ny och fräsch som dagen du köpte den. Vänta inte på att repor, sprickor och fläckar ska inträffa, skydda din surfplatta idag!

Tänk om du hade en liten, liten apa. Eller ett Lenovo IdeaTab S6000 fodral, tänk vad folket skulle stå och gapa! Det bästa jag vet är ett Lenovo IdeaTab S6000 läderfodral som framställts i äkta skinn, med kortplatser och flippande stativ. Sådana fodral till Lenovo IdeaTab S6000 är ett funktionellt och elegant sätt att skydda sin surfplatta på, det ger dig en gnutta vardagslyx med ett flertal användningsområden. Handgjorda Lenovo IdeaTab S6000 fodral av slitstarka material vänder upp och ned på sura miner och visst vore det härligt att blockera repor?

Bär omkring plattan i våra Lenovo IdeaTab S6000 påsar & väskor om du vill göra ett rejält intryck på dina medmänniskor. Våra väskor och påsar till Lenovo IdeaTab S6000 är professionellt designade och säkrar din platta. Vi erbjuder allt från simpla Lenovo IdeaTab S6000 påsar & väskor till mer avancerade varianter med plats för flera saker!

Det är solklart att ett Lenovo IdeaTab S6000 displayskydd är en smart och fördelaktig investering åt din surfplatta. Det tar bara någon sekund att klistra på ett Lenovo IdeaTab S6000 skärmskydd, men det kan spara dig stora slantar när du slipper byta ut hela glaset. Detta för att ett Lenovo IdeaTab S6000 displayskydd stoppar reporna från att nå skärmen!

Det är svårt att vindsurfa med plattan, men du kan bilsurfa med våra Lenovo IdeaTab S6000 biltillbehör! När du har kittat bilen är din surfplatta på plats i en säker och statig position, där den även kan laddas av våra Lenovo IdeaTab S6000 biltillbehör. Kör smartare med bilaccessoarer från Lux-Case.se!

Var inte orolig, det är lätt att använda våra Lenovo IdeaTab S6000 bilhållare i din bil. Det finns olika sorter som monteras på olika vis, men vi rekommenderar alla modeller av Lenovo IdeaTab S6000 bilhållare. Vilken du bör välja beror på hur du vill ha plattan i bilen, men du kan ställa in den perfekta vinkeln på de flesta!

Tillsammans med ett bilstativ gör våra Lenovo IdeaTab S6000 billaddare dig redo för vilken färd som helst. Med en tablet-PC i bilen, som ständigt laddas av en Lenovo IdeaTab S6000 billaddare, så kan du köra från Stockholm till Barcelona utan att låna en laddare! Ta en med två USB-uttag för att kunna ladda din smartphone på samma gång!

Föga förvånande är det väldigt populärt med Lenovo IdeaTab S6000 stativ & hållare, eftersom dessa låter dig ha fullt bruk av surfplattan utan att behöva hålla den i händerna. Den väger, trots allt, över ett halvt kilo och det kan bli ansträngande i längden. Därmed är Lenovo IdeaTab S6000 stativ eller hållare perfekt när du ser på film, surfar på nätet eller spelar spel med din tablet.

Om du frågar mig varför du bör skaffa en Lenovo IdeaTab S6000 laddare så kanske jag svarar att dessa används för att ladda batteriet. Om du just blev förvånad så är jag orolig för dig, men om inte så kanske du vill passa på att köpa en Lenovo IdeaTab S6000 USB-laddare här och nu? Det finns olika sorter, så välj rätt form/färg för dig!

Det är inte bara örhängen som kan göra dina öron trendiga modeikoner, även ett par snitsigt designade Lenovo IdeaTab S6000 hörlurar kan få folket att flippa ur. Vi har ett ständigt växande sortiment av hörlurar till Lenovo IdeaTab S6000 och andra tablets/smartphones, i alla färger och former. InEar, stora lurar, mikrofon eller inte – Välj din stil och njut av musik på privat vis!

När du vill att andra människor ska höra tonerna från telefonen så behöver du Lenovo IdeaTab S6000 mini-högtalare. Om du väljer en med Bluetooth-anslutning så slipper du trassliga kablar och med en inbyggd mikrofon kan du spela in nästa hit via din Lenovo IdeaTab S6000 mini-högtalare! Från små, runda modeller till stora bagateller!

Här har vi Lenovo IdeaTab S6000 tillbehör i så många stilar att vem som helst kan hitta något fantastiskt. Varför inte skaffa en gul stylus som matchar ditt gula skal? Kanske du är ute efter tillbehör till Lenovo IdeaTab S6000 för att skruva isär den, eller dekaler för att snygga till den? Vi har dessa tillbehör och fler!

Dra dessa Lenovo IdeaTab S6000 kablar i cirklar kring hela huset om du vill ha ett hus omgivet av Lenovo IdeaTab S6000 kablar. Annars kan du använda dem för att ladda batteriet och flytta filer från tablet till PC och tillbaka igen! Tänk vilka möjligheter sådana USB-kablar till Lenovo IdeaTab S6000 öppnar...