Datorväskor - Laptopväskor

Datorväskor - Laptopväskor

Väskor för att förvara och försvara din laptop! Stoppa datorn i en väska istället för att bära den som en baguette i Frankrike! Vårt varierade sortiment bör tillfredsställa. Alla väskor som du finner här är till datorer som macbook, Macbook Pro, Macbook Air, PC-laptop och andra datore. Vi har även dataväska till alla modeller, alltså universella väskor. Vissa av modellerna är vattentäta för er som är aktiva eller är ute i stan mycket. Vi har även möster och färger som leopard vita skal och väska, gula leopard skal och väska samt retro flaggor som UK eller USA flagga. Glöm inte att vi bjuder på frakten! Om du söker en väska specifikt för MacBook så kan du klicka här. <-

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Skal och väskor

Här finner du skal och väskor till din laptop! Ett smart skydd mot repor, skador och smuts när du ska resa till och från jobbet eller någonstans. Det skydd som kommer att förlänga din laptops livslängd. För vill att alla laptop ägare ska vårda väl om sina datorer, precis som man vårdar väl om dina smartphone med skal, fodral och andra tillbehör. Vi på Lux-case erbjuder skal av hårda material, mjuka material, vissa med läder, plast, tyg m.m. Vi erbjuder också väskor av alla slag till din laptop. De flesta av modellerna som vi har är universella modeller och kommer i mängder av storlekar. Hos Lux-case.se finner du det mesta av mesta i skal och väskor till laptop. Är inte produkterna som vi levererar samma som du har tänkt dig? Ta nyttja av Lux-case.se 100% nöjdhetsgaranti och få pengar tillbaka!

Tillbehör

Förutom skal och väskor till laptop. Har vi också tillbehör till laptop! Vi på Lux-case.se erbjuder ett brett sortiment av tillbehör till laptop och andra enheter. Exempelvis har vi 2-Pin Europeisk Strömkabel och US till EU strömkabeladapter. Tillbehör till din laptop kan du också förvara säkert i din laptopsväska. Lux-case väskor till din laptop har några extra fickor så du kan förvara alla tillbehör i trygghet. Glöm inte att Lux-case.se erbjuder på frakten! Handla online hos oss idag och få din vara till nästa dag! Har du frågor? Kontakta gärna Lux-case kundtjänst team mellan 10-16 på alla vardagar!!!