• Störst utbud i Sverige
  • Trygg handel
  • Fri frakt över 199 kr

Philips: skal, fodral och skärmskydd

Att ha ett skal eller fodral till Philips är nästan lika viktigt som Philips själv. När du har någonting så viktigt och dyrt som din Philips i handen hela dagen så är det viktigt att hålla den säker - och personlig. Du kanske behöver se till att din Philips är skyddad med ett tåligt hard case och ett skärmskydd i härdglas. Du kanske behöver ett färgglatt sätt att ha din telefon och plånbok på samma ställe. Du kanske bara vill hindra din Philips från att glida ur din hand med ett smidigt skal. Oavsett vad du letar efter så har du kommit till rätt plats. Här hittar du varje Philips mobilskal och fodral du kan tänka dig. Vi har praktiska och pålitliga magnet fodral som enkelt stängs och håller din mobil säker, och på plats. Vi har också plånboksfodral och flip cases som tillåter dig att ha allting på samma plats, och lämnar därför mer utrymme i fickan, handväskan eller ryggsäcken. Vi har allting från enkla och stilrena plast eller silikon skal till plånboksfodral i läder. Om du letar efter någonting lite mer tillförlitligt och tufft så har vi också skyddande, stötsäkra fodral, samt bumpers. Alla fodral och skal till Philips kan hittas i ett stort utbud av färger, material, märken och mönster - allt för att passa din personliga stil perfekt! Och glöm inte att hålla din smartphone säker och utan repor med vårt utbud och skärmskydd, både i härdglas och plastfilm. Vi har allting du behöver till Philips!

Fodral till Philips:

Letar du efter Philips fodral? Vi har vad du letar efter. Det finns mycket variation när det kommer till Philips fodral. Ett plånboksfodral är det bästa av båda världar och kombinerar både en plånbok och ett flip fodral, så att du kan skippa att ta med båda - samtidigt som du skyddar både bak- och framsidan av telefonen. Plånboksfodral till Philips innehåller en korthållare där du kan förvara dina kort och kontanter, och den stängs med en magnet eller knapp - så att dina mest värdefulla ägodelar alltid är i säkert förvar. Vi har även Philips flip fodral där framsidan viks bak och fungerar då som ett stöd - perfekt för att titta på videos eller bilder utan att behöva hålla din Philips i händerna. Och om du inte kan bestämma dig, eller behöver båda, så har vi Philips 2-i-1 magnetiska fodral, vilket är ett plånboksfodral med ett skal inuti - det blir inte mer funktionellt än så! Oavsett vad du vill ha så har vi ett brett sortiment av stilar, mönster och färger. Allting ifrån stilrena och professionella till uttrycksfulla och färgglada. Du kan även hitta ett brett utbud av material till ditt telefonfodral. Vill du ha din Philips i lyxigt äkta läder, eller kanske lika lyxigt PU-läder? Kanske vill du ha någonting lite enklare som ett tyg eller silikonfodral? Vi har vad du letar efter!

Skal till Philips:

Letar du efter Philips skal? Då har du kommit till rätt ställe. Ett mobilskal till Philips tillåter dig att hålla det enkelt medan du fortfarande ser till att din Philips är säker. Här hittar du vårt stora sortiment av plast- och silikonskal som sätts fast på telefonens baksida och inte tar upp mycket plats i fickan. Då kan också hitta skal i läder, tyg, nylon, glas - ja, till och med trä! På vissa av våra Philips skal hittar du också en popsocket på skalets baksida, vilket håller telefonen säker och bekväm i din hand. Vi har även ett urval av bumpers, om du vill vara minimalistisk. Du kan hitta våra Philips skal i (nästan) alla färger och mönster du kan tänka dig, allt från mer estetiska och färgrika till enfärgade skal - och om du vill skippa färg och mönster helt och håller så har vi, självklart, genomskinliga skal.

Skärmskydd och tillbehör till Philips:

Finns det någonting värre än en repa på din Philips skärm? Se till att hålla din telefon utan repor, skråmor och fläckar med ett Philips skärmskydd. Oavsett om du vill ha ett skärmskydd i härdglas eller plastfilm så är de alltid enkla att sätta på och ta av, och håller alltid din Philips fräsch och ny.