• Störst utbud i Sverige
  • Trygg handel
  • Fri frakt över 199 kr

Xiaomi: Skal, Fodral och Skärmskydd

Vi gissar att Xiaomi har förändrat ditt liv på något sätt. Den har förändrat vårt, och vi tackar för att de skapade den. Genom att kombinera våra favorit aspekter av både datorn och mobilen har surfplattan förändrat hur vi interagerar med internet för alltid. Oavsett om du använder din Xiaomi för att streama filmer och tv-serier, som en lättare och mindre version av din laptop, eller för att kolla dina sociala medier, har den förändrat saker. Och om du är som oss, så gör du alla tre. Men precis som med din mobil så är det viktigt att hålla din surfplatta säker och personlig, för det är inte bara ett verktyg som underlättar ditt liv - det är en accessoar. Här hittar du vårt stora utbud av skal, fodral och skärmskydd till Xiaomi. Vad du än letar efter så kommer du hitta det här. Vi har färgglada och uttrycksfulla flip fodral, i alla typer av designer och mönster, som både passar din personlighet och håller din Xiaomi säker. Vi har också enkla och stilrena Xiaomi skal i silikon och plast, som tar upp mindre utrymme i väskan samtidigt som den håller din Xiaomi säker. Och på tal om att hålla din Xiaomi säker och snygg, så har vi också ett brett utbud av skärmskydd - både i härdat glas och plast.
11 artiklar
Sätt stigande sortering
11 artiklar
11 artiklar
Sätt stigande sortering
11 artiklar

Skal till Xiaomi:

Ett Xiaomi skal är för dig som vill ha någonting enkelt, men fortfarande säkert och personligt. Du kanske köpte din Xiaomi för att slippa släpa din laptop till skolan eller kontoret, and vill därför ha någonting smidigt och lätt som passar perfekt i både väskan och handen. Ett skal till surfplattan erbjuder en smidig och enkel upplevelse, utan att behöva offra stil eller personlighet. Även om du bara använder din Xiaomi hemma så är det skönt att skydden den med något som får den att greppa bättre, och sitta bekvämare i din hand. När det kommer till skal till surfplattor så har vi allting du söker. Kanske letar du efter ett minimalistiskt Xiaomi skal i flexibel silikon, eller ett smart anti-glid skal. Kanske letar du efter någonting tuffare som erbjuder extra skydd, som ett stötsäkert Xiaomi skal, som kommer med ett stöd - perfekt för att titta på filmer eller arbeta. Och eftersom vi vet hur mycket de gillar att använda din Xiaomi för att spela spel och titta på videos, så har vi säkra och färgglada Xiaomi skal för barn - vare sig det är för pojkar eller flickor. Vad för skal du än letar efter, så har vi ett brett utbud av färger och mönster - så att ditt Xiaomi skal känns riktigt personligt.

Fodral till Xiaomi:

Att ha ett Xiaomi fodral känns så naturligt att det nästan är konstigt att tänka sig en utan ett. Du skyddar ju, trots allt, din telefon med ett skal eller fodral, så varför inte göra det med någonting du använder lika ofta, och som är lika flyttbar. För övrigt, att stänga fodralet över skärmen när du är klar med att använda den är en instinktiv rörelse - som att stänga en laptop eller släcka en monitor. Förutom att det är naturligt och instinktivt, så är det också helt enkelt smart att se till att din Xiaomi är skyddad och säker, och eftersom den alltid är vid din sida - varför inte se till att den är personlig? Du har kommit till rätt plats för det.Vi har Xiaomi fodral i alltid från stiligt och professionellt läder till mer livliga och lekfulla surfplattefodral med design och mönster. Vi har också Xiaomi treviks fodral som kan vikas bakåt och användas som ett stativ, när du inte vill hålla den i händerna. Och eftersom vi vill att din surfplatta ska passa bra till din unika stil finns alla våra Xiaomi skal i ett stort utbud av färger och mönster.

Skärmskydd och tillbehör till Xiaomi:

Trots att din Xiaomi är den perfekt enheten för att surfa på nätet, titta på film och jobba - så är det också tyvärr mottaglig för repor och fläckar. Detta vet du särskilt väl om du använder din surfplatta för att underhålla barnen i bilen, eller för att distrahera dom medan du lagar mat. Men oroa dig inte: vi har allting du behöver för att hålla din Xiaomi snygg och säker. Här hittar du vårt utbud av Xiaomi skärmskydd och tillbehör, oavsett om du vill ha i härdat glas eller smidig plast. Vi har någonting för att hjälpa dig hålla din Xiaomi lika ny och fräsch som dagen du köpte den. Vänta inte på att repor, sprickor och fläckar ska inträffa, skydda din surfplatta idag!