• Störst utbud i Sverige
  • Trygg handel
  • Fri frakt

Lenovo: Skal, Fodral och Skärmskydd

Nu har du hamnat på Lux-Case och platsen där du kan handla allt som du behöver till din Lenovo enhet. När man får eller har en smartphone eller surfplatta så gäller det att man är försiktig med den, annars så finns risken att den kan utsättas för skador. Här på Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör för smartphones, surfplattor och smartklockor. Det som kommer se till att din enhet kommer vara skyddad mot repor och andra vardagliga skador är ett skal eller ett fodral, vilket du kommer hitta här i flera olika färger och med olika motiv att välja mellan för att styla din smartphone eller surfplatta med. Inte nog med att vi en massa olika skydd för Lenovo enheter så kommer du dessutom hitta en massa olika tillbehör som du kan använda för att få en bättre och smidigare användning av din enhet. Bland våra tillbehör för Lenovo enheter kommer du bland annat hitta bilhållare och billaddare som kommer låta dig att använda din enhet i bilen på ett säkert sätt samtidigt som du kan ladda den så att den aldrig får slut på batteri. Du kommer även hitta hörlurar, powerbanks, kablar, högtalare och en massa andra produkter, så kolla in vårt sortiment idag och köp allt som du behöver till din Lenovo enhet!

Skal till Lenovo:

Ett Lenovo skal är för dig som vill ha någonting enkelt, men fortfarande säkert och personligt. Du kanske köpte din Lenovo för att slippa släpa din laptop till skolan eller kontoret, and vill därför ha någonting smidigt och lätt som passar perfekt i både väskan och handen. Ett skal till surfplattan erbjuder en smidig och enkel upplevelse, utan att behöva offra stil eller personlighet. Även om du bara använder din Lenovo hemma så är det skönt att skydden den med något som får den att greppa bättre, och sitta bekvämare i din hand. När det kommer till skal till surfplattor så har vi allting du söker. Kanske letar du efter ett minimalistiskt Lenovo skal i flexibel silikon, eller ett smart anti-glid skal. Kanske letar du efter någonting tuffare som erbjuder extra skydd, som ett stötsäkert Lenovo skal, som kommer med ett stöd - perfekt för att titta på filmer eller arbeta. Och eftersom vi vet hur mycket de gillar att använda din Lenovo för att spela spel och titta på videos, så har vi säkra och färgglada Lenovo skal för barn - vare sig det är för pojkar eller flickor. Vad för skal du än letar efter, så har vi ett brett utbud av färger och mönster - så att ditt Lenovo skal känns riktigt personligt.

Fodral till Lenovo:

Att ha ett Lenovo fodral känns så naturligt att det nästan är konstigt att tänka sig en utan ett. Du skyddar ju, trots allt, din telefon med ett skal eller fodral, så varför inte göra det med någonting du använder lika ofta, och som är lika flyttbar. För övrigt, att stänga fodralet över skärmen när du är klar med att använda den är en instinktiv rörelse - som att stänga en laptop eller släcka en monitor. Förutom att det är naturligt och instinktivt, så är det också helt enkelt smart att se till att din Lenovo är skyddad och säker, och eftersom den alltid är vid din sida - varför inte se till att den är personlig? Du har kommit till rätt plats för det.Vi har Lenovo fodral i alltid från stiligt och professionellt läder till mer livliga och lekfulla surfplattefodral med design och mönster. Vi har också Lenovo treviks fodral som kan vikas bakåt och användas som ett stativ, när du inte vill hålla den i händerna. Och eftersom vi vill att din surfplatta ska passa bra till din unika stil finns alla våra Lenovo skal i ett stort utbud av färger och mönster.

Skärmskydd och tillbehör till Lenovo:

Trots att din Lenovo är den perfekt enheten för att surfa på nätet, titta på film och jobba - så är det också tyvärr mottaglig för repor och fläckar. Detta vet du särskilt väl om du använder din surfplatta för att underhålla barnen i bilen, eller för att distrahera dom medan du lagar mat. Men oroa dig inte: vi har allting du behöver för att hålla din Lenovo snygg och säker. Här hittar du vårt utbud av Lenovo skärmskydd och tillbehör, oavsett om du vill ha i härdat glas eller smidig plast. Vi har någonting för att hjälpa dig hålla din Lenovo lika ny och fräsch som dagen du köpte den. Vänta inte på att repor, sprickor och fläckar ska inträffa, skydda din surfplatta idag!