• Störst utbud i Sverige
  • Trygg handel
  • Fri frakt över 199 kr

Dizo: Armband, remmar och skärmskydd

Hur såg livet ens ut innan din Dizo? Sällan har en produkt både förbättrat och förenklat våra liv på samma sätt som en smartwatch har. Oavsett om du använder din Dizo för att hålla koll på dina möten, byta musik eller svara på sms utan att behöva ta ut telefonen från fickan, övervaka dina träningsframsteg eller helt enkelt för att hålla koll på tiden - så har den blivit en förlängning av dig själv. Och med en sådan viktig förlängning vill du självklart se till att din Dizo är personlig, säker och fräsch! Här är stället för dig om du letar efter tillbehör till Dizo - oavsett vilken modell. I vårt breda sortiment erbjuder vi allt från sportiga och mångsidiga Dizo silikon och nylon armband, till mer klassiska och professionella armband i läder och rostfritt stål. Du kan också hitta skal, bumpers och cases till Dizo, oavsett om det är i silikon, hårdplast eller metall. Och eftersom vi vill att din Dizo ska vara lika unik som dig, kan du hitta alla våra produkter i en stor variation av färger och mönster - även elektropläterade för ett lyxigare utseende eller stötsäkra för tuffare användning.

Klockband, remmar och armband till Dizo.

Inte bara tittar du på din Dizo smartwatch hela dagen, andra gör det också - för det är inte bara en annan teknisk pryl som din TV eller ditt kylskåp: det är en accessoar. Du bör därför kunna anpassa din Dizo på samma sätt som du gör med kläderna du har på dig. Alla är annorlunda när det kommer till kläder och stil, vilket är anledningen till varför vi har något som passar alla när det kommer till Dizo armband och remmar. Vårt breda utbud har allting från klassiska Dizo läder armband till mer moderna Dizo textil remmar. Vi erbjuder också stilrena och tidlösa Dizo metall armband samt mer minimalistiska Dizo nylon armband. Du kanske vill imponera på kollegorna med ett lyxigt Dizo armband i rostfritt stål, eller så kanske du vill se till att din smartwatch sitter bekvämt och säkert på handleden medan du är ute och springer med ett tålig Dizo silikon armband - du kanske letar efter båda! Hur det än är, så kan du hitta det hos oss.

Skal och cases till Dizo.

Behöver din Dizo en ny look, eller vill du bara skydda den lite extra? Kanske både och? Du har trots allt din Dizo på handleden hela dagen, så varför inte se till att den är lika unik som du är, och dessutom säker från regn, rusk, repor och stötar. Om du är en vildmarks entusiast, eller bara någon som gillar långa promenader i naturen, kanske du är ute efter ett slittåligt och tufft Dizo metall eller silikon skal - för att skydda din smartwatch från regn, fukt och smällar. Om du är mer av storstads person, eller bara flänger runt i stan varje dag, kanske du letar efter en stilren men ändå stötsäker Dizo frame som säger någonting - eller bara matchar din outfit. Här hittar du allt för att hålla din Dizo personlig och säker. I vårt utbud hittar du Dizo skal, bumpers och frames i silikon, hårdplast och rostfritt stål. Du kan hitta alla skal i en mängd olika färger och mönster - allting från dekadenta champagne färgade bumpers med strass, till minimalistiska och anti-slitage silikon skal. Vi har någonting som passar helt rätt.

Skärmskydd, laddare och Dizo tillbehör.

Det bästa med en smartwatch är hur tillgänglig den är: alltid på din handled, redo att användas. Men med denna tillgänglighet kommer också utsatthet: utsatthet för regn och rusk, men också repor och stötar. Om det är någonting som vi hatar så är det repade och fläckade skärmar - och vi vet att du gör det också. Här hittar du vårt stora sortiment av skärmskydd till Dizo. Oavsett om du vill hålla din Dizo skyddad med härdat glas eller en plastfilm, så har vi något för att se till att din Dizo förblir lika fräsch och ny som dagen du köpte den. Vi har också ett brett utbud av Dizo laddare och sladdar. Så att du alltid kan se till att din smartwatch är laddad för dina dagliga aktiviteter. Kort sagt: när det kommer till Dizo tillbehör så har vi allt du letar efter.