• Störst utbud i Sverige
  • Trygg handel
  • Fri frakt

Leverans och Returrätt - Lux-Case.se

Frakt & Fraktmetoder:

Samtliga beställningar leveras med fri frakt. Vi levererar din vara med Postnord.

Leveranstider:

Beställningar som läggs före klockan 16.00 (måndag till fredag) behandlas samma dag och levereras normalt inom 1-5 dagar. Leveransen sker direkt till den adress du har angett vid beställningstillfället. Om en leverans tar längre tid är det sannolikt på grund av posttjänsten och inte Lux-Case.se. Vi ska informera dig om vi misstänker att vi inte kan leva upp till den uppskattade leveranstiden. Du har rätt att häva köpet utan kostnad om din order försenas.

Skadade varor och reklamationer:

Du har rätt att reklamera inom 3 år eller inom skälig tid. Lux-Case står för eventuella fraktkostnader vid godkänd reklamation. Vi följer allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.
Denna rätt omfattar inte fel eller skador som direkt eller indirekt orsakats som en följd av felaktig användning, bristande underhåll, våld eller obehörig verksamhet. Klagomål om fel och brister som bör noteras vid användning av produkten. Detta bör ni informera oss om direkt. Du kan bli ombedd att visa oss hur detta fel artat sig. Objektet kan därefter returneras för reparation, utbyte eller återbetalning när alla parter samtycker om en gemensam lösning. Vid klagomål kommer alla rimliga fraktkostnader betalas av oss. Lux-Case.se omfattar inte fel på ansluten utrustning och/eller indirekta förluster som förlorad inkomst, dataförluster, installationskostnader, etc. Skulle det visa sig att ett klagomål är gjort på orsakslösa grunder, eller att felet inte omfattas av rätten att klaga kommer en kontrollavgift och eventuella fraktkostnader att faktureras.

Ångerrätt:

Om kunden häver ett köp har denne rätt att få pengarna tillbaka inom 30 dagar, från att vi meddelats om att ordern har hävts. Om du vill returnerna din produkt, skall det göras inom 30 dagar efter ditt köp på Lux-Case.se. Du måste skicka tillbaka varan/varorna till följande adress:

WePack AB
Volframgatan 3
21364 Malmö
Sverige

Alla varor måste returneras i sitt ursprungliga, oanvända skick. Du bör skicka artiklarna ansvarsfullt packade, tillsammans med en kopia på kvittot. Vänligen specificera om du vill använda dig av din ångerrätt och få pengarna tillbaka, eller om du vill byta varan till någon annan artikel från Lux-Case. Om du använder dig av ångerrätten får du pengarna tillbaka så fort vi har mottagit varan och haft möjlighet att granska den. Vid ånger eller felbeställning står kund för returfrakt. Betalningen kommer utfärdas till det ursprungliga kreditkortet/betalningsmetoden som användes för inköpet. Vi föreslår att du omsorgsfullt packar varan och skickar den med Prioritetsförsändelse för att vara på den säkra sidan. Vi skulle även uppskatta om du kan ge oss feedback på varför du önskar att returnera varan.