• Störst utbud i Sverige
  • Trygg handel
  • Fri frakt

Xiaomi: skal, fodral och skärmskydd

Att hitta rätt skydd och rätt tillbehör till sin enhet är inte alltid så enkelt när man köper en telefon, surfplatta eller en smartklocka. Lux-Case har ett av Sveriges största sortiment av skal, fodral och tillbehör för telefoner, surfplattor och smartklockor, och på denna plats kan du handla allt detta till Xiaomi enheter. För att skydda din enhet så kan man använda ett skal eller ett fodral som kommer se till att skydda din enhet mot repor, stötskador och andra vardagliga skador, plus att de finns i olika färger och mönster att välja mellan så du kommer kunna styla om din Xiaomi enhet också. Behöver du några speciella tillbehör till din smartphone eller surfplatta så kan du känna dig säker, då på Lux-Case kommer du hitta ett enormt stort sortiment av tillbehör för smartphones, surfplattor och smartklockor. I vårt sortiment av tillbehör kommer du bland annat hitta powerbanks som kommer se till att du kan ladda din enhet vart du än är. Du kommer hitta en mängd olika varianter att välja mellan, så det är bara att välja vilken som kommer passa dig bäst. Vi har även hörlurar, högtalare, kablar, laddare, biltillbehör och mycket mer. Handla allting som du behöver till din Xiaomi enhet på Lux-Case.se!

Fodral till Xiaomi:

Letar du efter Xiaomi fodral? Vi har vad du letar efter. Det finns mycket variation när det kommer till Xiaomi fodral. Ett plånboksfodral är det bästa av båda världar och kombinerar både en plånbok och ett flip fodral, så att du kan skippa att ta med båda - samtidigt som du skyddar både bak- och framsidan av telefonen. Plånboksfodral till Xiaomi innehåller en korthållare där du kan förvara dina kort och kontanter, och den stängs med en magnet eller knapp - så att dina mest värdefulla ägodelar alltid är i säkert förvar. Vi har även Xiaomi flip fodral där framsidan viks bak och fungerar då som ett stöd - perfekt för att titta på videos eller bilder utan att behöva hålla din Xiaomi i händerna. Och om du inte kan bestämma dig, eller behöver båda, så har vi Xiaomi 2-i-1 magnetiska fodral, vilket är ett plånboksfodral med ett skal inuti - det blir inte mer funktionellt än så! Oavsett vad du vill ha så har vi ett brett sortiment av stilar, mönster och färger. Allting ifrån stilrena och professionella till uttrycksfulla och färgglada. Du kan även hitta ett brett utbud av material till ditt telefonfodral. Vill du ha din Xiaomi i lyxigt äkta läder, eller kanske lika lyxigt PU-läder? Kanske vill du ha någonting lite enklare som ett tyg eller silikonfodral? Vi har vad du letar efter!

Skal till Xiaomi:

Letar du efter Xiaomi skal? Då har du kommit till rätt ställe. Ett mobilskal till Xiaomi tillåter dig att hålla det enkelt medan du fortfarande ser till att din Xiaomi är säker. Här hittar du vårt stora sortiment av plast- och silikonskal som sätts fast på telefonens baksida och inte tar upp mycket plats i fickan. Då kan också hitta skal i läder, tyg, nylon, glas - ja, till och med trä! På vissa av våra Xiaomi skal hittar du också en popsocket på skalets baksida, vilket håller telefonen säker och bekväm i din hand. Vi har även ett urval av bumpers, om du vill vara minimalistisk. Du kan hitta våra Xiaomi skal i (nästan) alla färger och mönster du kan tänka dig, allt från mer estetiska och färgrika till enfärgade skal - och om du vill skippa färg och mönster helt och håller så har vi, självklart, genomskinliga skal.

Skärmskydd och tillbehör till Xiaomi:

Finns det någonting värre än en repa på din Xiaomi skärm? Se till att hålla din telefon utan repor, skråmor och fläckar med ett Xiaomi skärmskydd. Oavsett om du vill ha ett skärmskydd i härdglas eller plastfilm så är de alltid enkla att sätta på och ta av, och håller alltid din Xiaomi fräsch och ny.