• Störst utbud i Sverige
  • Trygg handel
  • Fri frakt

ASUS: skal, fodral och skärmskydd

Nu behöver du inte gå runt i stressfyllda butiker för att hitta det du söker efter till din ASUS enhet för här på Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör för smartphones, surfplattor och smartklockor. Här kommer du kunna hitta fodral och skal som kommer hjälpa till att skydda din ASUS enhet mot repor och andra vardagliga skador som kan förekomma plus att den kommer få en helt ny look. Vissa skal och fodral kommer även med praktiska egenskaper som kan hjälpa dig att smidigare kunna använda din ASUS enhet också. Förutom skal och fodral kommer du också kunna hitta skärmskydd som kommer se till att displayen på enheten förblir hel och fri från smuts och skador, samtidigt som du kan använda den som vanligt. Förutom skydd för ASUS enheter så kommer du kunna hitta en massa praktiska tillbehör som kommer vara till stor användning vid speciella tillfällen. Behöver du använda din enhet i bilen så kommer du kunna hitta en massa olika biltillbehör för ASUS enheter. Vi har även kablar, hörlurar, högtalare, laddare, powerbanks och många andra produkter som du kan köpa här. Så kolla in alla våra produkter här på Lux-Case och beställ det du behöver idag!

Fodral till ASUS:

Letar du efter ASUS fodral? Vi har vad du letar efter. Det finns mycket variation när det kommer till ASUS fodral. Ett plånboksfodral är det bästa av båda världar och kombinerar både en plånbok och ett flip fodral, så att du kan skippa att ta med båda - samtidigt som du skyddar både bak- och framsidan av telefonen. Plånboksfodral till ASUS innehåller en korthållare där du kan förvara dina kort och kontanter, och den stängs med en magnet eller knapp - så att dina mest värdefulla ägodelar alltid är i säkert förvar. Vi har även ASUS flip fodral där framsidan viks bak och fungerar då som ett stöd - perfekt för att titta på videos eller bilder utan att behöva hålla din ASUS i händerna. Och om du inte kan bestämma dig, eller behöver båda, så har vi ASUS 2-i-1 magnetiska fodral, vilket är ett plånboksfodral med ett skal inuti - det blir inte mer funktionellt än så! Oavsett vad du vill ha så har vi ett brett sortiment av stilar, mönster och färger. Allting ifrån stilrena och professionella till uttrycksfulla och färgglada. Du kan även hitta ett brett utbud av material till ditt telefonfodral. Vill du ha din ASUS i lyxigt äkta läder, eller kanske lika lyxigt PU-läder? Kanske vill du ha någonting lite enklare som ett tyg eller silikonfodral? Vi har vad du letar efter!

Skal till ASUS:

Letar du efter ASUS skal? Då har du kommit till rätt ställe. Ett mobilskal till ASUS tillåter dig att hålla det enkelt medan du fortfarande ser till att din ASUS är säker. Här hittar du vårt stora sortiment av plast- och silikonskal som sätts fast på telefonens baksida och inte tar upp mycket plats i fickan. Då kan också hitta skal i läder, tyg, nylon, glas - ja, till och med trä! På vissa av våra ASUS skal hittar du också en popsocket på skalets baksida, vilket håller telefonen säker och bekväm i din hand. Vi har även ett urval av bumpers, om du vill vara minimalistisk. Du kan hitta våra ASUS skal i (nästan) alla färger och mönster du kan tänka dig, allt från mer estetiska och färgrika till enfärgade skal - och om du vill skippa färg och mönster helt och håller så har vi, självklart, genomskinliga skal.

Skärmskydd och tillbehör till ASUS:

Finns det någonting värre än en repa på din ASUS skärm? Se till att hålla din telefon utan repor, skråmor och fläckar med ett ASUS skärmskydd. Oavsett om du vill ha ett skärmskydd i härdglas eller plastfilm så är de alltid enkla att sätta på och ta av, och håller alltid din ASUS fräsch och ny.