• Störst utbud i Sverige
  • Trygg handel
  • Fri frakt

Apple: skal, fodral och skärmskydd

När man skaffar en smartphone, surfplatta eller en smartklocka så gäller det att man har de skydd och tillbehör som behöver för att man ska kunna använda den på bästa sätt. På denna plats på Lux-Case kommer du kunna handla alla de skydd och tillbehör som du behöver till din Apple iPhone eller surfplatta så att enheten är fri från skador men också så att du kan använda den bättre. I vårt sortiment kommer du bland annat hitta skal, fodral och skärmskydd som du kan använda för att skydda din enhet mot skador, men också ge den en helt ny look då de finns i olika färger och mönster att välja mellan. Vi på Lux-Case har också ett av Sveriges största sortiment av tillbehör för smartphones, surfplattor och smartklockor, så du kan känna dig säker på att du kommer hitta allt det som du behöver till din Apple iPhone eller iPad. Du kommer hitta alla de tillbehör som du behöver för att kunna använda din enhet när du är i bilen eller när du är ute och cyklar. Vi har även kraftfulla laddare, kablar, högtalare, hörlurar, powerbank och en massa andra produkter, så se till att kolla vårt sortiment idag och beställ allt som du behöver till din Apple iPhone och iPad.

Fodral till Apple:

Letar du efter Apple fodral? Vi har vad du letar efter. Det finns mycket variation när det kommer till Apple fodral. Ett plånboksfodral är det bästa av båda världar och kombinerar både en plånbok och ett flip fodral, så att du kan skippa att ta med båda - samtidigt som du skyddar både bak- och framsidan av telefonen. Plånboksfodral till Apple innehåller en korthållare där du kan förvara dina kort och kontanter, och den stängs med en magnet eller knapp - så att dina mest värdefulla ägodelar alltid är i säkert förvar. Vi har även Apple flip fodral där framsidan viks bak och fungerar då som ett stöd - perfekt för att titta på videos eller bilder utan att behöva hålla din Apple i händerna. Och om du inte kan bestämma dig, eller behöver båda, så har vi Apple 2-i-1 magnetiska fodral, vilket är ett plånboksfodral med ett skal inuti - det blir inte mer funktionellt än så! Oavsett vad du vill ha så har vi ett brett sortiment av stilar, mönster och färger. Allting ifrån stilrena och professionella till uttrycksfulla och färgglada. Du kan även hitta ett brett utbud av material till ditt telefonfodral. Vill du ha din Apple i lyxigt äkta läder, eller kanske lika lyxigt PU-läder? Kanske vill du ha någonting lite enklare som ett tyg eller silikonfodral? Vi har vad du letar efter!

Skal till Apple:

Letar du efter Apple skal? Då har du kommit till rätt ställe. Ett mobilskal till Apple tillåter dig att hålla det enkelt medan du fortfarande ser till att din Apple är säker. Här hittar du vårt stora sortiment av plast- och silikonskal som sätts fast på telefonens baksida och inte tar upp mycket plats i fickan. Då kan också hitta skal i läder, tyg, nylon, glas - ja, till och med trä! På vissa av våra Apple skal hittar du också en popsocket på skalets baksida, vilket håller telefonen säker och bekväm i din hand. Vi har även ett urval av bumpers, om du vill vara minimalistisk. Du kan hitta våra Apple skal i (nästan) alla färger och mönster du kan tänka dig, allt från mer estetiska och färgrika till enfärgade skal - och om du vill skippa färg och mönster helt och håller så har vi, självklart, genomskinliga skal.

Skärmskydd och tillbehör till Apple:

Finns det någonting värre än en repa på din Apple skärm? Se till att hålla din telefon utan repor, skråmor och fläckar med ett Apple skärmskydd. Oavsett om du vill ha ett skärmskydd i härdglas eller plastfilm så är de alltid enkla att sätta på och ta av, och håller alltid din Apple fräsch och ny.