Motorola Moto G

Motorola Moto G

Det här är en av de senaste smarttelefonerna från den amerikanska teknikjätten Motorola. Eftersom vi förutspått dess kommande framgång har vi på Lux-Case.se sett till att köpa in många Motorola Moto G mobiltillbehör. Vi har alltså sett till att få vårt lager fyllt med mobilskal till Motorola Moto G, samt lyxiga Motorola Moto G fodral och represistanta Motorola Moto G displayskydd, så telefonen förblir intakt, snygg och fri från hack/jack. Eftersom alla dessa tillbehör erbjuds gratis frakt kan du enkelt välja ut precis vad du vill ha och få det inom 1-3 arbetsdagar. Snygga till mobilen och utrusta den med alla accessoarer du kan tänkas behöva redan idag! Vi har även skal, fodral och annat tillbehör till Motorola Moto X.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Motorola Moto G Skal, Fodral & Mobiltillbehör

Det här är budgettelefonen som sätter alla andra i skam. Den erbjuder en makalös ratio när det gäller prestanda-till-pris. Många säger att det inte ens finns något alternativ i prisklassen, det här är telefonen du ska köpa – Så enkelt är det. Möjligtvis en annan om du vill ha en bra kamera. Vi säljer Motorola Moto G skal som självklart håller samma höga prestanda i form av både hållbarhet och utseende.

 

Den har en IPS LCD-skärm som är 4.5” stor och har HD-upplösning (720 x 1280 pixlar, cirka 326 pixlar per tum i pixeltäthet). Det är ovanligt bra för en så billig telefon! Dessutom är den täckt av Gorilla Glass 3, som i kombination med ett Motorola Moto G displayskydd definitivt kan undvika repor, smuts och annat otrevligt. Resten av mobilen hålls säker bäst med ett skal till Motorola Moto G.

 

Det är en Qualcomm Snapdragon 400 som är telefonens chipset, samma kärna som använts i många av 2013 års toppmodeller! Den huserar en fyrkärnig Cortex-A7 som processor, med klockfrekvensen 1.2 GHz och grafikkretsen Adreno 305. Det innebär att du till och med kan spela många spel på den här telefonen. Skydda hela paketet med ett Motorola Moto G mobilskal från oss, så har du något som är lika fint på utsidan som den är på insidan!

 

Kameran är en helt ok 5 MP med autofokus och LED-blixt, som även kan filma i HD (720p @ 30 fps), samt en främre kamera med 1.3 MP i upplösning, för videosamtal och dylikt. Ett silikonskal till Motorola Moto G är perfekt om du är orolig att den brister när du tappar den i golvet. En olycka sker så lätt! Men du kanske bara vill ha ett så snyggt skal som möjligt? Lyckligtvis kan alla sorters skyddsskal hålla din telefon säker och slitstark, men de hårda plastskalen har den utökade fördelen av att vara utsmyckade med ändlösa kombinationer av färger, designer, mönster och motiv. Ett sådant Motorola Moto G skal är helt klart det rätta alternativet för den modemedvetna som vill uttrycka sig och bevara mobilen på samma gång!

 

Annars kan ett Motorola Moto G fodral erbjuda gediget skydd och en exklusiv känsla av äkta läder, om du väljer ett sådant. Läderfodralen har i många fall specialfunktioner som flipstativ och kanske en och annan kortficka? Det är ett väldigt praktiskt OCH snyggt sätt att förvara telefonen på. Att frakten är gratis är inte heller så dumt!