Motorola G4 / G4 Plus

Motorola G4 / G4 Plus
Motorola kom ut med två nya smartphone i Maj 2016 Motorola Moto G4 och G4 Plus. Dessa smartphones är väldig lika i många sätt men det finns en anledning till att en av dom heter Moto G4 Plus. Det som skiljer dessa smartphones ifrån varandra är att Moto G4 Plus är utrustad med en bättre kamera än Moto G4 och den har flera andra funktioner som inte Moto G4 har. Förutom skillnaderna mellan dessa smartphones så har de båda en 5,5-tums IPS LCD-skärm med en upplösning på 1080 x 1920 pixlar med en pixeldensitet på 401 ppi. Både Motorola Moto G4 och G4 Plus drivs av en Snapdragon 617 chip och två stycken Quad-Core processorer som ger dessa smartphone all deras styrka. Man har också möjligheten att utöka telefonernas minne med ett externt Micro SD-kort upp till 256 GB, du kommer ha mer en tillräckligt med plats för en mängd appar, spel och filmer i din telefon med ett minneskort.

I och med Motorola Moto G4 och G4 Plus lansering kan du nu också handla skal, fodral och tillbehör här på Lux-Case.se. Du kommer hitta en mängd olika skal och fodral till dessa smartphone som kommer ge dom det skydd som du behöver för att de inte ska gå sönder. Även kan du handla tillbehör till Motorola Moto G4 och G4 Plus så att du kan använda dom på ett helt nytt sätt.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Motorola Moto G4/G4 Plus - Skal

Som du säkert har förstått så kan du nu handla skal till Motorola Moto G4/G4 Plus här på Lux-Case.se, som har Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör för smartphones och surfplattor, men även nu Motorola Moto G4/G4 Plus. Du kommer hitta skal i olika designer och som är gjorda av olika material som du kan välja mellan som kommer skydda din telefon mot slag och stötar. Även kommer du hitta våra skal i olika färger och mönster som du kan välja mellan som kommer ge din smartphone dess helt nya look.

Motorola Moto G4/G4 Plus - Fodral

Det finns andra alternativ till att skydda sin smartphone ett skal t.ex. ett fodral. Med ett fodral kommer du kunna skydda din enhet inte bara på bakhöljet men även framsidan också. Du kommer få ett heltäckande skydd för din smartphone som kommer skydda den mot slag, stötar och repor som kan inträffa när olika är framme. Du kommer hitta alla våra fodral gjorda av olika lädermaterial som du kan välja mellan. Alla kommer ge en härlig hand känsla när man har den i handen och den kommer få alla att avundas när du tar fram din telefon. Dessutom finns alla våra fodral till Motorola Moto G4/G4 Plus i olika färger och mönster som du kan välja mellan för att ge den look som du vill ha på smartphone.

Motorola Moto G4/G4 Plus - Tillbehör

Även här på Lux-Case.se kommer du kunna handla tillbehör till Motorola Moto G4/G4 Plus som du kan handla till din smartphone så att du enklare ska kunna använda din telefon. Du kommer hitta allt från pennor till portabla högtalare och bilhållare. Med en av våra portabla högtalare kommer du kunna spela din musik med en kraftig volym och du kommer dessutom kunna dela din musik med alla din vänner. Du kommer dessutom kunna ta med din högtalare vart som helst och du kommer kunna spela musik helt trådlöst, kan det bli mycket bättre! Gå in och kolla vårt enorma sortiment av skal, fodral och tillbehör till Motorola Moto G4/G4 Plus och handla allt du behöver. När du beställer här på Lux-Case.se kommer du få dina varor hemskickat till dig snabbt och smidigt, så tveka inte och beställ dina produkter idag.