Motorola Moto Z Force

Motorola Moto Z Force
Motorola Moto Z Force

Nu när Lenovo köpte upp Motorola så är det många som pratar om Motorolas uppgång när det kommer till att bli en av de största inom mobilvärlden. Nu finns det en ny Motorola smartphone på marknaden som kommer ta dom i rätt riktning - Motorola Moto Z Force! Telefonen kommer med en 5.5-tums skärm med AMOLED teknik, och med dess upplösning på 1440 x 2560 pixlar så får man en pixel densitet på 535ppi. Motorola använder sig som vanligt av Android som operativsystem och med Motorola Moto Z Force så får man version v6.0.1 (Marshmallow), och det som ger telefonen dess kraft är ett Snapdragon 820 chip och en Quad-Core processor. När det kommer till minnet så kan man välja mellan kapaciteter. Ena versionen har ett minne med 32GB och den andra versionen med ett 64GB minne. Båda versionerna har ett RAM minne på 4GB och är man inte nöjd med det interna minnet så kan man utöka det med ett mikro-SD minneskort upp till 256GB!

Här på Lux-Case är vi medvetna om telefonens ankomst och man kan nu handla skal, fodral och tillbehör till Motorola Moto Z Force. Nu kan du skaffa det skydd som du behöver till din telefon så att den är skyddad mot skador, och med de tillbehör som du kan hitta här så kan du använda din telefon mycket smidigare. Kolla in vårt utbud till Motorola Moto Z Force idag och handla det du behöver till din telefon här på Lux-Case.se!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Motorola Moto Z Force - Skal och Skärmskydd

Vi nämner ofta att man ska skydda sin smartphone, speciellt om det är större smartphone. Här på Lux-Case kommer man kunna hitta de skydd som man behöver för att skydda sin smartphone mot skador b.la. skal. Skal är ett enkelt alternativ av skydd som kommer skydda telefonen mot repor och stötskador, samtidigt som man kommer kunna använda telefonen precis som vanligt. Ett skal adderar ingen onödig extra bulk till telefonen utan den håller den enkelt skyddad samtidigt som man har åtkomst till alla knappar och funktioner på telefonen. Ett annat skydd till en smartphone som är ett måste är ett skärmskydd. Ett skärmskydd kommer inte störa displayen på något sätt eller göra den sämre, utan bara se till att den är skyddad mot repor, fläckar och fingeravtryck. Alla repor och smuts som kommer på skärmen kommer hamna på skärmskyddet, och när den är slitig så kan man enkelt byta ut den mot ett nytt och inga rester från det gamla skyddet kommer sitta kvar. Kolla in våra skal idag och glöm inte att skaffa ett skärmskydd till din Motorola Moto Z Force!

Motorola Moto Z Force - Fodral

För er som inte tycker att ett skal inte ger ett tillräckligt skydd för telefonen så finns det andra alternativ. Ett fodral är ett skydd som kommer med olika typer av egenskaper beroende vad för typ av fodral man väljer. De flesta fodral är utrustade med kortfack och ett pengarfack som skapar möjligheten att använda fodralet som en plånbok, men även så finns det fodral som har ett fönster vilket gör att man snabbt kan se notifikationer och annat på telefonen utan att behöva öppna fodralet. De allra flesta fodral kan man också använda som ett stativ, vilket är väldigt praktiskt att ha om man kollar mycket på filmer och videoklipp eller om man pratar i videosamtal. Gå in och kolla bland våra fodral till Motorola Moto Z Force om detta känns som valet för dig!

Motorola Moto Z Force - Tillbehör

Man kommer kunna hitta en drös med skydd till Motorola Moto Z Force i form av skal, fodral och skärmskydd. När du sedan har valt det skydd som du vill ha till din smartphone så kan du även ta en titt bland våra många tillbehör som vi har i vårt sortiment. Vi har allt från kablar, laddare och hörlurar till stativ, biltillbehör, cykeltillbehör och en massa andra tillbehör som du kan tänka dig. Dyk in i vårt enorma utbud av produkter till Motorola Moto Z Force idag och var förberedd på allt när du ska använda din telefon.